OSCAR 2013: Cea mai bună actriţă, incident stânjenitor la primirea trofeului. A ridicat sala în picioare - VIDEO

Jennifer Lawrence, câştigătoarea premiului OSCAR la categoria "Cea mai bună actriţă într-un rol principal" pentru prestaţia din "Silver Linings Playbook", s-a împiedicat în timp ce urca scările pentru a-i fi înmânat trofeul la cea de-a 85-a ediţie a premiilor Academiei.

19022 afișări
Imaginea articolului OSCAR 2013: Cea mai bună actriţă, incident stânjenitor la primirea trofeului. A ridicat sala în picioare - VIDEO

Jennifer Lawrence (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Actriţa de 22 de ani s-a împiedicat spre scările care duceau spre scena din Dolby Theatre, Los Angeles, şi înainte să se ridice a fost văzută ţinându-şi capul în mâini pentru un moment. Actorul Hugh Jackman s-a grăbit să o ajute, întinzându-i mâna pentru a o aduce în siguranţă pe scenă, unde a apărut agitată şi vizibil emoţionată în faţa publicului.

Înainte să îşi înceapă discursul de acceptare a premiului, Jennifer a fost întâmpinată de ovaţiile celor din audienţă, care au aplaudat-o în picioare, scrie Daily Mail.

"Vă mulţumesc foarte mult", le-a spus actriţa. "E o nebunie. Sunteţi în picioare doar pentru că am căzut şi vă simţiţi prost. A fost ruşinos."

Jennifer le-a mulţumit şi actorilor alături de care a jucat în "Silver Linings Playbook" şi echipei de producţie pentru susţinere, după care i-a urat "La mulţi ani" lui Emmanuelle Riva pentru împlinirea a 86 de ani, actriţa fiind şi ea nominalizată la aceeaşi categorie pentru prestaţia din "Amour", câştigătorul premiului pentru cel mai bun film străin.

Întâmplarea de la premiile Oscar 2013 nu este primul ghinion de acest fel, Jennifer Lawrence trecând printr-un episod asemănător la premiile Screen Actor's Guild, când rochia a părut să se destrame în bucăţi în timp ce urca scările pentru primirea trofeului.

Nominalizarea pentru această categorie la premiile Oscar a fost a doua din ediţia din 2013 pentru Jennifer Lawrence şi prima dată când câştigă acest trofeu.

La aceeaşi categorie au mai fost nominalizate Naomi Watts ("The Impossible"), Jessica Chastain ("Zero Dark Thirty"), Emmanuelle Riva ("Amour") şi Quvenzhane Wallis ("Beasts of the Southern Wild").

Premiul pentru cel mai bun actor într-un rol principal i-a revenit lui Daniel Day Lewis pentru interpretarea din "Lincoln", în timp ce Ang Lee a câştigat trofeul Oscar pentru cea mai bună regie, pentru filmul "Viaţa lui Pi".

Marele premiu al Academiei i-a revenit filmului "Argo", în regia lui Ben Affleck, câştigând la categoria "Cel mai bun film".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici