Pandemia schimbă priorităţile artiştilor. Andreea Bălan s-a reorientat profesional

  • Andreea Bălan s-a axat în ultimele luni mai mult pe partea de vlogging
  • Artista postează săptămânal iar un singur vlog are peste 200.000 de mii de vizualizări în câteva zile
  • Andreea spune că şi-a crescut şi pagina de Instagram ,,În curând o să fim 1.400.00 de mii..”
1812 afișări

Andreea Bălan a început să facă vlogging în urmă cu 2 ani, însă în ultimele luni din cauza pandemiei artista s-a axat mai mult pe partea de online încercând să fie tot mai aproape de fanii ei. Andreea îşi doreşte să se întoarcă la concerte, între timp se inspiră, compune şi lansează piese noi. Lipsa de activitate a determinat-o să găsească alte variante productive şi în acelaşi timp să se distreze şi să fie cât mai aproape de micuţele ei Ella şi Clara.

iată ce a declarat artista: ,Mă axez foarte mult pe family, pe toate năzbâtiile pe care le fac împreună cu fetele mele şi sunt foarte fericită că fiecare vlog atinge cel puţin 200.000 de mii de vizualizări. Totodată îmi ţin fanii la curent şi pe Instagram, pe Instagram am atins 1.300.000, în curând o să facem 1.400.000 de mii şi mă bucur foarte tare că deşi este o perioadă dificilă  totodată reuşesc cumva să fac şi vlog să fac şi televiziune”. 

Canalele de social media au ajutat-o să treacă peste neajunsurile cauzate de pandemie. „Am resimţit cumva această perioadă dificilă prin lipsa concertelor dar totodată îmi iau energia şi fericirea din faptul că pot să fac lucruri frumoase şi prin vlog dar şi prin televiziune şi să ajung la inimile oamenilor”, a mai spus Andreea Bălan. 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici