Pantofii sport care cad mereu „în picioare”. O nouă provocare devine virală pe reţelele de socializare | VIDEO

Utilizatorii reţelei de socializare Twitter au iniţiat o nouă provocare online, prin care arată cum tenişii Vans aterizează mereu „în picioare” orice ar fi, transmite FOX News.

313 afișări
Imaginea articolului Pantofii sport care cad mereu „în picioare”. O nouă provocare devine virală pe reţelele de socializare | VIDEO

Teneşii care aterizează mereu „în picioare”. O nouă provocare devine virală pe reţelele de socializare | VIDEO

Senzaţia virală a început după ce un utilizator a distribuit o filmare în care arată cum se întâmplă totul. „Ştiaţi că nu contează cum aruncaţi tenişii Vans, pentru că aceşia vor ateriza mereu în picioare?”, scrie în descrierea videoclipului.

„A trebuit să îi explic mamei mele de ce îmi aruncam toţi pantofii Vans pe podea, la miezul nopţii”, a comentat un utilizator pe Twitter.

Totuşi, nu toţi participanţii au avut succes. Unii dintre aceştia scriu că pantofii lor nu au căzut cum trebuie după ce au fost aruncaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici