Paris Jackson şi-a schimbat look-ul. Cum arată acum fiica lui Michael Jackson - FOTO

Fiica regretatului cântăreţ Michael Jackson, Paris Jackson, este din nou în centrul atenţiei datorită gestului pe care l-a făcut. Adolescenta şi-a schimbat look-ul şi pare să fie foarte mândră de noul său aspect.

24462 afișări
Imaginea articolului Paris Jackson şi-a schimbat look-ul. Cum arată acum fiica lui Michael Jackson - FOTO

Paris Jackson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Paris Jackson a atras atenţia recent, prin intermediul unei fotografii postate pe internet. În această imagine, fiica fostului cântăreţ Michael Jackson arată lumii întregi noua sa coafură, care seamănă foarte tare cu cea a celebrei Miley Cirus, scrie Daily Mail

În fotografia postată pe Twitter şi Instagram, tânăra apare cu părul tuns foarte scurt şi cu o altă nuanţă faţă de cea naturală. De asemenea, machiajul lui Paris este foarte strident, predominantă fiind culoarea neagră. Aparent, fotografia este realizată într-un salon de coafură, însă nu se ştie exact unde a fost realizată imaginea.

Paris Jackson a primit însă păreri negative cu privire la noua sa coafură, pe Twitter. Adolescenta a postat pe reţeaua socială mesajul: "Acel moment ciudat când toată lumea spune să nu faci lucrul pe care ar trebui să îl faci.. dacă vreau să îmi tund părul şi să îl donez aş aprecia un pic de sprijin", postând mai târziu fotografia cu noua sa tunsoare împreună cu un alt mesaj: "asta cum vi se pare?".

Cu toate acestea, se speculează că Paris s-ar putea să fi purtat doar o perucă. 

Noul său look seamănă izbitor cu coafura celebrei Miley Cyrus, care s-a tuns recent în stil punk. Nu numai Paris s-a ales cu critici pentru noul său look, Miley Cyrus atrăgând de asemenea câteva păreri negative despre înfăţişarea sa cea nouă.

Ultima oară când Paris a fost văzută cu părul lung se întâmpla la începutul lui septembrie într-un mall din Century, California. Paris Jackson a vorbit în trecut despre identitatea sa şi nevoia acesteia de a se diferenţia de numele celebrului său tată.

Adolescenta a declarat pentru Glamour: "Îmi iubesc tatăl şi sunt mândră să fiu fiica lui, doar că nu îmi place titulatura de «Fata cea mică a lui MJ». Foarte multe persoane au impresia că el este singurul motiv pentru care sunt cunoscută, dar vreau să demonstrez că am talent şi că îmi pot construi singură o carieră". 

Paris Jackson s-a decis să urmeze o carieră în industria cinematografiei, reuşind până acum să obţină un rol, în filmul "Lundon`s Bridge and the Three Keys".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici