Pariu pierdut cu elevii: Un director adjunct A PUPAT UN PORC în faţa întregii sale şcoli - VIDEO

O directoare adjunctă a fost nevoită să pupe un porc în faţa întregii şcoli în care îşi desfăşura activitatea, după ce a pierdut un pariu cu elevii.

4733 afișări
Imaginea articolului Pariu pierdut cu elevii: Un director adjunct A PUPAT UN PORC în faţa întregii sale şcoli - VIDEO

Pariu pierdut cu elevii: Un director adjunct A PUPAT UN PORC în faţa întregii sale şcoli - VIDEO

Pariul pe care Vicky Hudepohl, director adjunct al şcolii primare Fairborn din Ohio, l-a pierdut cu elevii era legat de orele de lectură pe care aceştia le-ar putea aduna, informează Daily Mail.

Pe parcursul a 2 săptămâni, elevii şcolii Fairborn au bifat 87.841 de ore de lectură şi au strâns mai mult de 7.000 de dolari pentru ca şcoala să cumpere cărţi noi.

Principal puckers up to kiss a pig: wdtn.com

"Copiii au fost foarte entuziasmaţi. N-am văzut atât de mult entuziasm în viaţa mea", a declarat Vicky Hudepohl după ce şi-a îndeplinit promisiunea faţă de elevii şcolii sale.

Şcoala Fairborn a susţinut că plănuieşte să recompenseze orele de lectură ale elevilor în acelaşi mod anul viitor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici