Patrick Swayze, în scaunul cu rotile

Actorul american Patrick Swayze, diagnosticat cu cancer pancreatic la începutului anului 2008, a fost fotografiat ieşind dintr-un spital din Beverly Hills într-un scaun cu rotile, fiind slăbit fizic.

686 afișări
Imaginea articolului Patrick Swayze, în scaunul cu rotile

Patrick Swayze, în scaunul cu rotile (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Patrick Swayze a fost fotografiat în scaunul cu rotile, însoţit de personal medical, în timp ce părăsea un spital din Beverly Hills, unde a făcut un tratament împotriva cancerului pancreatic. Swayze avea pe cap o pălărie de cowboy şi avea mai multe tuburi şi fire de transfuzie care îi ieşeau din haine, informează publicaţia britanică Daily Mail, în ediţia electronică.

La începutul lunii, actorul a petrecut o săptămână într-un spital din Beverly Hills, unde a primit tratament pentru cancer. Tabloidul National Enquirer a scris, la acea dată, că Swayze a fost spitalizat pentru hemoragie intestinală.

În luna iulie, mai multe fotografii îl prezentau pe renumitul actor american într-o formă fizică mult mai bună decât în urmă cu trei luni, când părea extrem de slăbit. În aceste fotografii, Patrick Swayze, în vârstă de 56 de ani, pare să fi câştigat puţin în greutate, are părul mai mare şi poartă barbă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici