"Paul Blart: Mall Cop", pe primul loc în box office-ul nord-american (Video)

Filmul "Paul Blart: Mall Cop", o comedie despre viaţa unui agent de securitate dintr-un centru comercial, s-a situat pe primul loc în box office-ul nord-american, potrivit cifrelor provizorii publicate duminică de Exibitor Relations.

17 afișări
Imaginea articolului "Paul Blart: Mall Cop", pe primul loc în box office-ul nord-american (Video)

"Paul Blart: Mall Cop", pe primul loc în box office-ul nord-american

Această comedie prezintă povestea unui agent de securitate care duce o viaţă liniştită, dar care, într-o zi, trebuie să facă faţă unei bande de răufăcători chiar în centrul comercial unde lucrează. Filmul a obţinut încasări de 33,8 milioane de dolari chiar în prima săptămână de la lansare.

Filmul "Gran Torino", în regia lui Clint Eastwood, a coborât pe a doua poziţie în clasament, cu încasări de 22,2 milioane de dolari.

"Gran Torino" relatează povestea unui fost veteran al războiului din Coreea, care vede cum cartierul unde locuieşte devine invadat de tot mai mulţi emigranţi. Ignorat la premiile Globul de Aur, filmul lui Eastwood ar putea, totuşi, avea mai mult succes la Oscaruri, pentru care nominalizările vor fi anunţate pe 22 ianuarie.

Filmul "My Bloody Valentine 3D" a intrat direct pe a treia poziţie în clasament, cu încasări de 21,9 milioane de dolari. Acest remake al filmului "Sărbătoare însângerată" (1981) se petrece într-un mic oraş minier, unde, la zece ani după o dramă care a curmat vieţile a cinci mineri, are loc o serie de asasinate.

Pe a patra poziţie se află un alt film nou intrat în clasament: "Notorious", despre viaţa celebrului rapper american Notorious B.I.G, asasinat la vârsta de 25 de ani, în 1997. Filmul a obţinut încasări de 21,5 milioane de dolari.

Pe poziţia a cincea s-a situat "Hotel for dogs", o comedie în care doi adolescenţi orfani salvează câini de pe străzi şi îi găzduiesc în clădirea abandonată a unui fost hotel. Filmul a realizat încasări de 17,7 milioane de dolari chiar în prima săptămână de la lansarea pe marile ecrane.

"Bride Wars" a coborât de pe a doua până pe a şasea poziţie în box office-ul nord-american. Această comedie, care spune povestea a două bune prietene ce urmează să "saboteze" o ceremonie de nuntă, cu Anne Hathaway şi Kate Hudson, a obţinut încasări de 11,7 milioane de dolari.

Pe locul al şaptelea se află filmul de groază "The Unborn", cu încasări de 9,8 milioane de dolari, iar pe poziţia a opta a urcat filmul "Defiance", o producţie despre cel de-Al Doilea Război Mondial, cu încasări de 9,2 milioane de dolari.

Comedia "Marley and Me", în care joacă Jennifer Aniston şi un labrador jucăuş, a coborât pe a noua poziţie în clasament, cu încasări de 6,3 milioane de dolari, în timp ce producţia "Slumdog Millionaire", a britanicului Danny Boyle, încheie topul zece al filmelor cu cele mai mari încasări în box office-ul nord-american, după ce a vândut bilete în valoare de 5,9 milioane de dolari.

Filmul "Paul Blart: Mall Cop"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici