Paul McCartney pleacă în primul său turneu european din ultimii cinci ani

Paul McCartney va pleca în luna decembrie într-un turneu european, primul din ultimii cinci ani, potrivit unui anunţ postat pe site-ul oficial al artistului britanic.

23 afișări
Imaginea articolului Paul McCartney pleacă în primul său turneu european din ultimii cinci ani

Paul McCartney pleacă în primul său turneu european din ultimii cinci ani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Muzicianul va susţine primul concert din acest mini-turneu pe 2 decembrie, la Hamburg, iar ultimul va avea loc pe 22 decembrie, la O2 Arena din Londra, la exact 46 de ani de la primul show susţinut de trupa Beatles în oraşul său natal, Liverpool.

Turneul "Good Evening Europe", care va trece şi prin Berlin (Germania), Arhnem (Olanda), Paris (Franţa), Koln (Germania) şi Dublin (Irlanda), reprezintă continuarea turneului american din vara acestui an.

Sir Paul McCartney va lansa în curând un nou album live, intitulat "Good Evening New York City", înregistrat în timpul celor trei concerte pe care le-a susţinut la Citi Field din New York, care a înlocuit fostul Shea's Stadium, pe care trupa Beatles a susţinut un concert istoric în 1965.

"Este o ocazie pentru a aduce spectacolul nostru actual în locul în care a început totul. Începând la Hamburg, terminând la Londra, şi cu mult rock între cele două", a declarat Paul McCartney pe site-ul său oficial.

Trupa Beatles a susţinut numeroase concerte la Hamburg înainte de a cunoaşte, la începutul anilor 1960, succesul mondial uriaş care a făcut-o să intre în legendă.

"Mă bucur că voi termina anul în plină activitate", a declarat muzicianul britanic, în vârstă de 67 de ani, unul dintre cei doi membri supravieţuitori ai trupei Beatles.

Biletele pentru acest turneu european vor fi puse în vânzare începând de luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici