Paul McCartney pleacă într-un nou turneu mondial, la patru zile după ce va împlini 71 de ani

Paul McCartney va susţine un nou turneu mondial, care va debuta cu un concert la Varşovia, pe 22 iunie, la patru zile după ce muzicianul britanic va împlini vârsta de 71 de ani, a anunţat fostul membru al trupei The Beatles, miercuri, pe site-ul lui oficial.

157 afișări
Imaginea articolului Paul McCartney pleacă într-un nou turneu mondial, la patru zile după ce va împlini 71 de ani

Paul McCartney (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Concertul lui Paul McCartney de pe Stadionul Naţional din Varşovia va fi primul show pe care starul britanic îl va susţine în Polonia.

În acest turneu mondial, intitulat "Out there!", artistul va interpreta piese compuse pe parcursul întregii sale cariere.

Paul McCartney va merge apoi la Viena, unde va concerta pe 27 iunie, potrivit site-ului său. Datele viitoarelor concerte şi numele oraşelor incluse în acest turneu mondial vor fi anunţate în săptămânile următoare.

Paul McCartney, John Lennon, George Harrison şi Ringo Starr au format trupa The Beatles, unul dintre cele mai faimoase şi de succes grupuri din istoria muzicii rock, având la activ peste 1,1 miliarde de discuri vândute în lumea întreagă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici