Paul Newman este bolnav de cancer pulmonar

Paul Newman, care în ianuarie a fost supus unei intervenţii chirurgicale considerată de specialişti necesară pentru salvarea vieţii legendarului actor, suferă de cancer pulmonar, potrivit presei americane, informează thisislondon.co.uk.

92 afișări
Imaginea articolului Paul Newman este bolnav de cancer pulmonar

Paul Newman este bolnav de cancer pulmonar (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Starul în vârstă de 83 de ani suferă de cancer pulmonar de mai multe luni, iar în mai a fost nevoit să se retragă de pe postul de regizor al adaptării romanului lui John Steinbeck "Oameni şi şoareci".

Două publicaţii americane, care citează surse apropiate actorului, spun că acesta, care a fost un fumător înrăit, a fost diagnosticat cu cancer pulmonar la centrul oncologic Sloan-Kettering din New York, situat la câteva ore de mers cu maşina de locuinţa sa din Connecticut, unde locuieşte cu soţia sa, Joanne Woodward.

"Ştiam de câteva săptămâni că este grav bolnav, dar apropiaţii săi sunt foarte protectori şi spun puţine lucruri despre acest subiect", a indicat o sursă pentru National Enquirer.

Potrivit sursei citate, în martie, Newman a negat informaţia potrivit căreia suferă de cancer, după ce a fost nevoit să lipsească de la o gală caritabilă importantă. În aceeaşi lună, el şi-a anulat o apariţie la talk show-ul lui David Letterman.

Purtătorul său de cuvânt a minimalizat importanţa internării lui Newman în spital, în ianuarie, spunând că actorul face tratamente împotriva unei ciuperci a piciorului şi a căderii părului.

Un pacient care se tratează la acelaşi centru oncologic a declarat în martie, pentru publicaţia New York Post, că l-a văzut regulat pe actor în clinică.

Newman a renunţat la actorie anul trecut, dând vina pe faptul că i-a slăbit memoria.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici