Pentru oamenii în vârstă există 60+OPTIMISM

Joi, 3 aprilie, începând cu ora10:00, oamenii în vârstă din România sunt aşteptaţi la evenimentul 60+OPTIMISM.

139 afișări
Imaginea articolului Pentru oamenii în vârstă există 60+OPTIMISM

Pentru oamenii în vârstă există 60+OPTIMISM (Imagine: Liviu Chirica/Arhiva Mediafax Foto)

60+OPTIMISM este un atelier de gândire pozitivă, organizat în cadrul ROMANIAN FUN FESTIVAL şi dedicat exclusiv persoanelor trecute de 60 de ani. Atelierul este susţinut de Florin Ghinda, educator de spirit şi gândire pozitivă, la Teatrelli, Str. Alexandru Lahovari nr. 7

Mamele  care încep să se simtă inutile atunci când copiii lor de 30 de ani nu le mai cer ajutorul, taţii care se simt neputincioşi pentru că au îmbătrânit, bunicii care uită să mai zâmbească şi toţi ceilalţi oameni în vârstă sunt aşteptaţi la atelierul 60+OPTIMISM.

Locurile sunt limitate. Intrarea este gratuită.

Romanian Fun Festival se desfăşoară în Bucureşti între 2 şi 6 aprilie 2014 şi îşi propune să îi reînveţe pe români să se bucure mai mult şi să zâmbească mai des.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici