People's Choice Awards: Filmul "The Avengers" şi cântăreţul Adam Levine, cele mai multe nominalizări

Filmul "Răzbunătorii/ The Avengers" a primit cele mai multe nominalizări (opt) la gala People's Choice Awards 2013 la categoriile cinematografice, dominate în acest an de pelicule de acţiune, iar Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, a fost nominalizat la şase categorii muzicale şi de televiziune.

202 afișări
Imaginea articolului People's Choice Awards: Filmul "The Avengers" şi cântăreţul Adam Levine, cele mai multe nominalizări

Adam Levine (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Justin Bieber, Channing Tatum - desemnat cel mai sexy bărbat în viaţă din 2012 de revista People - şi actriţele Jennifer Lawrence şi Emma Stone au fost şi ei nominalizaţi la mai multe categorii de premii.

People's Choice Awards este singura gală de la Hollywood care acoperă cele trei domenii principale din industria americană de divertisment - cinematografie, muzică şi televiziune - la care câştigătorii sunt desemnaţi exclusiv prin voturile publicului, informează Reuters.

Gala People's Choice Awards, ce va avea loc pe 9 ianuarie, reprezintă un eveniment important în sezonul premiilor de la Hollywood, care va culmina cu ceremonia de decernare a premiilor Oscar pe 24 februarie.

Filmul "The Avengers" a primit opt nominalizări, inclusiv la categoriile "filmul preferat" şi "filmul de acţiune preferat", şi nominalizări multiple pentru starurile din distribuţia sa: Robert Downey Jr., Anne Hathaway, Scarlett Johansson şi Chris Hemsworth.

Acest lungmetraj va concura la categoria "filmul preferat" cu alte două pelicule cu super-eroi - "The Amazing Spider-Man" şi "The Dark Knight Rises", cu filmul fantasy "Snow White and the Huntsman" şi cu thrillerul SF "The Hunger Games".

Ultimul film din franciza "Amurg/ Twilight", lansat în această săptămână, nu a îndeplinit criteriile de eligibilitate referitoare la data de lansare pentru a putea fi nominalizat la premiile People's Choice.

Fanii acestei francize au fost însă nominalizaţi la categoria "fanii preferaţi ai unui film", alături de cei ai francizelor "Harry Potter", "The Lord of the Rings", "Pirates of the Caribbean" şi "The Hunger Games".

Channing Tatum, Johnny Depp, Joseph Gordon-Levitt, Robert Downey Jr. şi Will Smith vor concura la categoria "actorul de cinema preferat", iar la categoria similară feminină au fost nominalizate actriţele Anne Hathaway, Emma Stone, Jennifer Lawrence, Mila Kunis şi Scarlett Johansson.

Adam Levine a devenit extrem de cunoscut şi de apreciat după ce a devenit membru în juriul emisiunii-concurs "The Voice". În plus, trupa sa, Maroon 5, a fost nomininalizat la categoriile "trupa preferată", "cântecul preferat", "albumul preferat" şi "videoclipul preferat", în timp ce Adam Levine a fost nominalizat la categoria "membrul preferat al unui juriu TV" - alături de colega sa de la "The Voice" Christina Aguilera şi de noile achiziţii din juriul emisiunii "X Factor" Britney Spears şi Demi Lovato. Şi emisiunea "The Voice" va concura la categoria "emisiunea-concurs TV preferată".

În ceea ce priveşte serialele de televiziune, producţiile "The Big Bang Theory", "Glee", "How I Met Your Mother", "New Girl" şi "Modern Family" vor concura la categoria "serialul de comedie preferat", în timp ce producţiile "Gossip Girl", "Grey's Anatomy", "Grimm", "Once Upon a Time" şi "Revenge" au fost nominalizate la categoria "serialul dramatic preferat".

Nominalizaţii au fost aleşi prin voturile exprimate de peste 93 de milioane de fani. Votul pentru desemnarea câştigătorilor la toate cele 48 de categorii a început de vineri pe site-ul www.PeoplesChoice.com.

Gala People's Choice Awards reprezintă un barometru important ce măsoară simpatia publicului pentru starurile de la Hollywood. Evenimentul marchează un punct de referinţă în sezonul premiilor cinematografice anuale, care culminează cu gala Oscar, ce va avea loc anul acesta pe 24 februarie.

Gala People's Choice Awards se bucură, totodată, de o atmosferă mai relaxată comparativ cu ceremonia de decernare a premiilor Emmy sau cea a premiilor Oscar, unde ţinuta de gală este obligatorie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici