Vogue: Cine este cel mai bine îmbrăcată femeie din Statele Unite ale Americii - FOTO

Ediţia americană a revistei Vogue a alcătuit topul celor mai bine îmbrăcate femei din Statele Unite din acest an, din clasament făcând parte şi actriţa Kristen Stewart şi sora mai mică a cântăreţei Beyonce, Solange Knowles.

934 afișări
Imaginea articolului Vogue: Cine este cel mai bine îmbrăcată femeie din Statele Unite ale Americii - FOTO

Vogue: Cine este cea mai bine îmbrăcată femeie din Statele Unite ale Americii (Imagine: www.vogue.com)

Topul realizat de Vogue este condus de actriţa Emma Stone, aceasta fiind desemnată cel mai bine îmbrăcată femeie din Statele Unite ale Americii.

Actriţa în vârstă de 24 de ani, care a făcut senzaţie în filmul "Culoarea sentimentelor/ The Help" din 2011, le-a depăşit în acest top pe Rooney Mara - protagonista din filmul "Fata cu un dragon tatuat/ The Girl With The Dragon Tattoo" - şi pe actriţa Leelee Sobieski, clasate pe locul al doilea, respectiv al treilea.

Pe poziţia a patra se află actriţa Zoe Saldana, iar starleta americană Lauren Santo Domingo ocupă locul al cincilea, informează thesun.co.uk.

Locul al şaselea este ocupat de sora mai tânără a cântăreţei Beyonce, Solange Knowles, iar actriţa Kristen Stewart, protagonista filmelor din franciza "Amurg/ Twilight", ocupă locul al şaptelea.

Următoarele poziţii din Topul 10 al celor mai elegante femei din Statele Unite sunt ocupate de jurnalista Lily Kwong, Kimberly Chandler - soţia unui renumit jucător american de baschet - şi modelul Dree Hemingway.

Actriţa Emma Stone, care joacă în filmul "Uimitorul Om-Păianjen" (2012) alături de iubitul ei, Andrew Garfield, a fost desemnată cea mai bine îmbrăcată femeie din lume pe anul 2012 şi de editorii revistei InStyle.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici