Perdanţii de la Oscarurile 2014 vor primi cadouri de consolare de peste 55.000 de dolari

Artiştii nominalizaţi la premiile Oscar 2014 la categoriile de interpretare şi regie, care nu vor câştiga preţioasa statuetă, vor primi sacoşe cu cadouri de consolare în valoare de peste 55.000 de dolari.

162 afișări
Imaginea articolului Perdanţii de la Oscarurile 2014 vor primi cadouri de consolare de peste 55.000 de dolari

Perdanţii de la Oscarurile 2014 vor primi cadouri de consolare de peste 55.000 de dolari (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Starurile de la Hollywood vor participa în număr mare la gala de decernare a premiilor Academiei de film americane, pe 2 martie, iar nominalizaţii din categoriile "cel mai bun actor", "cea mai bună actriţă", "cel mai bun actor în rol secundar", "cea mai bună actriţă în rol secundar" şi "cel mai bun regizor" vor pleca acasă cu cadouri de consolare - Distinctive Assets' Everybody Wins - dacă nu vor câştiga prestigiosul trofeu, informează contactmusic.com.

Potrivit site-ului revistei Variety, cadourile de consolare din acest an vor include cutii cu ciocolată cu arome de vin produse de Chocolatines, pachete de vacanţe în Canada, Mexic şi Japonia, ceasuri elveţiene Slow Watches, brăţări create de casa Jan Lewis Designs, alături de cutii de ceaiuri şi tratamente SPA.

Vedetele care vor primi aceste pachete cu cadouri vor avea, totodată, oportunitatea de a dona câte 10.000 de porţii de Halo (mâncare pentru animale, n.r.) oricărui adăpost pentru animale.

"American Hustle" şi "Gravity" conduc în topul producţiilor cinematografice care au primit cele mai multe nominalizări - câte 10 - la premiile Oscar 2014 şi vor concura inclusiv la categoriile "cel mai bun film" şi "cel mai bun regizor", în timp ce pelicula "12 Years a Slave" a primit nouă nominalizări.

La sfârşitul lunii noiembrie 2013, premiile Oscar onorifice au fost acordate actorilor Angelina Jolie, Angela Lansbury şi Steve Martin şi creatorului de costume Piero Tosi, pentru contribuţia adusă artei cinematografice.

Cea de-a 86-a gală a premiilor Oscar va avea loc pe 2 martie, la Dolby Theatre din Hollywood, Los Angeles.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici