Video Petreceri de Halloween anulate şi cluburi închise în Centrul Istoric din Capitală, în memoria victimelor incendiului din clubul Colectiv - VIDEO

Mai multe cluburi din Centrul Istoric al Capitalei au anulat petrecerile de Halloween, unele chiar închizându-şi momentan porţile în urma tragediei de vineri seară, în urma căreia şi-au pierdut viaţa 27 de persoane.

3630 afișări

"Jack's Pub vă informează că din solidaritate faţă de cei decedaţi şi pentru famillile îndoliate petrecerea se anulează şi clubul rămâne închis sâmbătă şi duminică! Vă mulţumim pentru înţelegere", este mesajul care a apărut pe uşa de la intrarea unui local din Centrul Istoric al Capitalei.

Spre deosebire de alte nopţi de Halloween, de această dată străzile Centrului Istoric au părut pustii, semn că tragedia de la clubul Colectiv a avut un impact puternic emoţional asupra celor care, în alte circumstanţe, ar fi petrecut până spre dimineaţă.

27 de persoane au murit şi alte 146 au fost rănite în urma incendiului de la clubul Colectiv din Capitală. 

Guvernul a decretat trei zile de doliu naţional.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici