Pippa Middleon, admirată de vedetele masculine: Ne plac foarte mult fetele din familia Middleton. Dar asta începe să sune vulgar

Cântăreţul american Justin Timberlake a declarat că este un mare admirator al Pippei Middleton, sora ducesei Catherine a Marii Britanii. Artistul american, care s-a împăcat de curând cu iubita lui Jessica Biel, după o despărţire destul de scurtă, a spus că este, la fel ca mulţi dintre bărbaţii americani, un mare admirator al Pippei Middleton.

489 afișări
Imaginea articolului Pippa Middleon, admirată de vedetele masculine: Ne plac foarte mult fetele din familia Middleton. Dar asta începe să sune vulgar

Pippa Middleon (Imagine: Mediafax Foto-AFP)

Cântăreţul a mai spus că o găseşte foarte atrăgătoare pe tânăra britanică, dar nu doreşte să dezvolte acest subiect, deoarece vorbele lui ar putea fi interpretate ca fiind prea vulgare, informează contactmusic.com.

"Noi, bărbaţii americani, suntem mari admiratori ai Pippei Middleton. Ne plac foarte mult fetele din familia Middleton. Dar asta începe să sune vulgar. Mă voi opri aici", a declarat cântăreţul într-un interviu acordat ediţiei britanice a revistei Esquire.

Justin Timberlake nu este singura vedetă care o consideră atrăgătoare pe Pippa Middleton.

Cântăreţul Cee Lo Green a declarat de curând că a devenit mai "selectiv" în ceea ce priveşte femeile cu care acceptă să se întâlnească şi consideră că Pippa Middleton ar fi perechea perfectă pentru el.

"Noi, bărbaţii, după ce ajungem faimoşi, devenim la fel de speciali ca şi femeile frumoase. Aşadar, în această perioadă sunt mai selectiv. Nu pot să mă prostesc cu oricine. Trebuie să îmi caut o ducesă sau pe cineva cu un rang asemănător. Trebuie să ţintesc spre cineva precum... cum o cheamă? Pippa? Pipper?", a spus Cee Lo Green.

Întrebat de reporteri dacă se referă la Pippa Middleton, artistul american a confirmat: "Da. Trebuie să caut pe cineva ca Pippa. E minunată. Îmi place de ea".

Rapperul Dappy, membru al grupului N-Dubz, a spus că Pippa Middleton este "bine proporţionată" şi, după părerea lui, prinţul William ar fi trebuit să o ia pe ea de soţie, nu pe sora ei, Catherine.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici