Playboy schimbă corsetul de iepuraş pentru primul club în India. Cum arată costumele controversate - FOTO

Subiectul care a ridicat multe semne de întrebare în rândul fanilor Playboy odată cu anunţul deschiderii unui club în India şi-a găsit rezolvarea: costumele iepuraşilor Playboy din Goa au fost dezvăluite miercuri la o conferinţă de presă în Mumbai.

4839 afișări
Imaginea articolului Playboy schimbă corsetul de iepuraş pentru primul club în India. Cum arată costumele controversate - FOTO

Playboy schimbă corsetul de iepuraş pentru primul club în India: Cum arată costumele care au iscat controverse (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Faimosul corset specific vestimentaţiei iepuraşilor a fost ajustat într-un fel care să amintească de tradiţionalul sari indian, fiind completat cu o fustă transparentă, lungă până în pământ. Celelalte accesorii tipice, în schimb, urechile, papionul şi codiţa de iepuraş, au fost lăsate neschimbate.

Totuşi, în pofida designului cultural adaptat, voci oficiale exprimă temeri în privinţa consecinţelor pe care le-ar putea avea deschiderea clubului Playboy, invocând riscul apariţiei unui comportament depravat şi vulgar, scrie Daily Mail.

"Nu vom oferi distracţie cuiva care se află aici ca să răspândească obscenitatea şi nuditatea", a spus ministrul turismului, Dilip Parulekar, potrivit ziarului Times of India.

Preşedintele clubului Playboy India a explicat raţiunea din spatele costumelor încă sumare într-o ţară în care valoarea modestiei este extrem de apreciată.

"Vestimentaţiile revelatoare sunt privite dezaprobator în această ţară. Dacă vă uitaţi la filme de la Bollywood, veţi vedea femeile îmbrăcate mult mai sexy şi în haine mult mai sumare", a spus acesta pentru Telegraph.

Modificarea adusă costumului de iepuraş, concepută de Mohini Tadikonda, un indian stabilit în Statele Unite, este o premieră pentru Playboy.

Playboy, care are originea în revistele fondate de Hugh Hefner în 1953, a încheiat o înţelegere cu PB Lifestyle India în noiembrie pentru a deschide cel puţin 120 de reprezentanţe în următorii 10 ani, fiind vorba de cluburi, baruri şi cafenele. Primul club va fi înfiinţat pe plaja Candolim din Goa până în luna martie, urmat de altul în Hyderabad.

"Avem de gând să facem opt cluburi în următorii patru ani şi 49 de baruri în şapte ani", a spus preşedintele executiv al PB Lifestyle, Sanjay Gupta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici