PlayStation 5 într-o ediţie specială, de lux: 9.000 de euro pe o consolă placată cu aur

  • O companie din Marea Britanie a dezvăluit o ediţie specială pentru consola PlayStation 5 acoperită în totalitate cu aur de 24 de karate
  • Există şi o variantă de "buget", cu aur de 18 karate. Inclusiv controllerele sau căştile sunt acoperite cu aur
  • Playstation 5 va fi lansat oficial în toamna acestui an
156 afișări
PlayStation 5 nici nu a fost lansat încă, însă a apărut o ediţie specială pentru bogaţi. O companie din Marea Britanie care transformă gadgeturile în obiecte de lux a prezentat noul PlayStation 5, acoperit în întregime cu aur.
 
Nu doar consola este acoperită cu aur, ci şi controllerele sau căştile. Compania nu a dezvăluit preţul momentan. Versiunea pentru Playstation 4 ajunge însă la 9.000 de euro iar această nouă versiune va avea un cost similar.
 
Playstation 5 a fost prezentat pentru prima dată în luna iunie, la 7 ani de la apariţia generaţiei precedente.
 
„Vrem ca tu să te bucuri de beneficiile unice ale trecerii de la o generaţie la alta. Vom lansa consola anul acesta şi vom avea multe lucruri de dezvăluit. Bine aţi venit în era PlayStation 5”, spune Jim Ray - CEO Sony Interactive Entertainment.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici