Poliţia a intervenit într-o cafenea pentru a calma două femei violente pentru că porţiile lor de clătite nu aveau suficient zahăr

Poliţiştii dintr-un oraş francez din Bretania au fost alertaţi să intervină într-un restaurant pentru că doulă cliente erau extrem de furioase şi violente din cauza faptului că clătitele comandate de nu aveau suficient zahăr, informează bbc.com.

487 afișări
Imaginea articolului Poliţia a intervenit într-o cafenea pentru a calma două femei violente pentru că porţiile lor de clătite nu aveau suficient zahăr

Poliţia a intervenit la o cafenea pentru a calma două femei violente pentru că porţiile lor de clătite nu aveau suficient zahăr (Imagine: 123rf.com)

Este vorba de două cliente care au mâncat porţiile lor de clătite şi au achitat nota de plată, dar s-au întors în restaurant pentru a-i ameninţa pe angajaţii unei cafenele din orăşelul Trégastel din Bretania, au declarat poliţiştii.

Tinerele femei au fost de-a freptul „agresive” şi au ameninţat că vor sparge ferestrele cafeneleri, au scris poliţiştii pe Facebook.

Proprietarul şi ceilalţi clienţi ai cafenelei au reuşit să calmeze femeile înainte de sosirea agenţilor de poliţie.

Conform ziarului Ouest-France, nu au fost aduse acuzaţii oficiale contra celor două femei după episodul neobişnuit care a avut loc duminică.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici