Poliţia americană a cerut sprijinul F.B.I. pentru găsirea nepotului lui Jennifer Hudson (Video)

Poliţia din Chicago a cerut, sâmbătă, sprijinul F.B.I. pentru a-l găsi pe nepotul dispărut, în vârstă de şapte ani, al celebrei actriţe americane câştigătoare a premiului Oscar, Jennifer Hudson, după ce mama şi fratele acesteia au fost ucişi cu focuri de armă.

12 afișări
Imaginea articolului Poliţia americană a cerut sprijinul F.B.I. pentru găsirea nepotului lui Jennifer Hudson (Video)

Poliţia americană a cerut sprijinul F.B.I. pentru găsirea nepotului lui Jennifer Hudson (Video)

Julian King este dat dispărut începând de vineri, când mama şi fratele lui Jennifer Hudson, Darnell Donerson, în vârstă de 57 de ani, respectiv Jason Hudson, în vârstă de 29 de ani, au fost găsiţi morţi în casa mamei celebrei actriţe.

Descoperirea a fost făcută de sora mai mare a lui Jennifer, Julia Hudson, care se întorcea acasă de la serviciu. Aceasta a sunat la poliţie şi a anunţat şi dispariţia fiului său, în vârstă de şapte ani, Julian King. Într-o conferinţă de presă, unde a apărut alături de tatăl băiatului, Greg King, Julia i-a implorat pe răpitori să îi elibereze fiul.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei din Chicago, Daniel O'Brian, a declarat că sprijinul F.B.I. a fost solicitat în cazul în care băiatul a fost răpit şi scos în afara graniţelor statului Illinois, ceea ce contravine legilor federale americane.

O'Brian a refuzat să confirme ştirile apărute în presa americană, care susţineau faptul că William Balfour a fost reţinut ca principal suspect în cazul dublului asasinat. Balfour, în vârstă de 27 de ani, a avut o relaţie cu Julia Hudson, dar nu este tatăl biologic al fiului acesteia. Mama lui Balfour a declarat că fiul ei se despărţise de Julia şi nu a avut nicio legătură cu cele două crime.

Potrivit datelor prezentate de Departamenul Penitenciarelor statului Illinois, Balfour a fost condamnat la şapte ani şi jumătate pentru tentativă de omor şi furt de autovehicule. El a fost eliberat condiţionat în 2006.

O'Brian a declarat că mai multe persoane au fost interogate, dar că deocamdată poliţia nu a emis niciun mandat de arestare.

Jennifer Hudson a devenit celebră în 2005 datorită concursului "American Idol", unde a reuşit să ajungă printre cei 12 finalişti. În 2006 a jucat rolul Effie White în filmul bazat pe musicalul "Dreamgirls" şi a fost recompensată cu premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă într-un rol secundar.

Jennifer Hudson a apărut în lungmetrajul inspirat din serialul de televiziune "Totul despre sex", iar în ultimele săptămâni s-a aflat în turneul de promovare al celui mai recent film al său, "The Secret Life of Bees".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici