Poliţia din Texas anchetează un caz MISTERIOS, în care o femeie ce pare să aibă cătuşe la mâini apare pe camera de securitate a unei locuinţe/ UPDATE: Tânăra a fost găsită

UPDATE: Tânăra a fost găsită într-o casă din cartier şi este teafără, dar iubitul femeii s-ar fi sinucis după ce incidentul s-a viralizat. Corpul neînsufleţit al bărbatului a fost găsit în aceeaşi locuinţă. Numele femeii nu a fost făcut public, deoarece se pare că a fost implicată într-un caz de violenţă domestică. Poliţia a deschis o anchetă, iar mai multe detalii vor fi oferite după finalizarea acesteia.

32608 afișări
Imaginea articolului Poliţia din Texas anchetează un caz MISTERIOS, în care o femeie ce pare să aibă cătuşe la mâini apare pe camera de securitate a unei locuinţe/ UPDATE: Tânăra a fost găsită

Poliţia anchetează un caz MISTERIOS, în care o femeie ce pare să aibă cătuşe la mâini apare pe camera de securitate a unei locuinţe

Ştirea iniţială:

Poliţia din Texas a deschis o anchetă după ce pe camera de supraveghere de la uşa unei case a fost surprinsă o tânără care pare să aibă cătuşe la mâini şi fuge de cineva.

Înregistrarea a fost făcută în faţa casei lui Jennie Drude. Ea este cea care a publicat clipul video pe Facebook şi a sunat la poliţie, potrivit Cosmopolitan. Incidentul s-a petrecut în noaptea zilei de 24 august, la ora 3:00. Se pare că femeia a sunat la mai multe uşi din cartierul Sunrise Ranch, din Montgomery, Texas.

Femeia pare să aibă la mâini cătuşe rupte, iar în înregistrare pare foarte speriată. Mai mult, se pare că purta doar un tricou.

O femeie din cartier a declarat că cineva a sunat la uşa casei familiei ei de „20-30 de ori”, dar când soţul ei a mers să deschidă nu mai era nimeni acolo.

Potrivit autorităţilor, nimeni din zonă nu o cunoaşte pe femeia din înregistrare, iar aceasta nu seamănă cu nicio persoană dată dispărută. Locotenentul Scott Spencer le-a cerut celor care locuiesc în cartier să aibă grijă, deoarece aceasta ar putea fi şi o capacană prin care hoţii să îi facă să deschidă uşile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici