Pompierii aprind cel mai mult imaginaţia femeilor

Pompierii sunt preferaţi ca parteneri de către femeile singure, acestea simţindu-se mai incitate de perspectiva întâlnirii cu un bărbat care practică această meserie, potrivit unui sondaj realizat de site-ul ForgetDinner.co.uk, informează Newslite.tv.

25 afișări
Imaginea articolului Pompierii aprind cel mai mult imaginaţia femeilor

Pompierii aprind cel mai mult imaginaţia femeilor

Acest sondaj a fost efectuat pe eşantion reprezentativ de femei, abonate ale unui site de întâlniri online, care au completat un chestionar despre partenerul ideal.

În urma interpretării rezultatelor, cercetătorii britanici au constatat că majoritatea femeilor au declarat că se simt cel mai incitate atunci când au o întâlnire cu un bărbat care practică meseria de pompier.

Pe locurile următoare în topul preferinţelor femeilor s-au clasat profesiile de medic, profesor, poliţist şi instructor de fitness.

În schimb, bancherii se confruntă cu o nouă criză mondială, deoarece profesia lor a fost desemnată cel mai puţin incitantă. În clasamentul celor mai puţin incitante meserii practicate de un posibil partener masculin, alcătuit pe baza răspunsurilor oferite de femei, s-au situat în ordine profesiile de agenţi imobiliari, politicieni, avocaţi şi agenţii voluntari de circulaţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici