Povestea femeii care trăieşte în sălbăticie şi vânează cu arcul. Experienţă „absolut traumatizantă” avută cu prima pradă, un oposum | FOTO, VIDEO

Miriam Lancewood se simte mult mai bine în sălbăticie decât în mijlocul civilizaţiei, printre oameni.

12676 afișări
Imaginea articolului Povestea femeii care trăieşte în sălbăticie şi vânează cu arcul. Experienţă „absolut traumatizantă” avută cu prima pradă, un oposum | FOTO, VIDEO

Povestea femeii care trăieşte în sălbăticie şi vânează cu arcul. Experienţă „absolut traumatizantă” avută cu prima pradă, un oposum | FOTO, VIDEO

Miriam şi partenerul ei, Peter, au decis să trăiască în sălbăticie, în Noua Zeelandă, potrivit Abc.net.au. Când au plecat prima dată, cei doi le-au spus rudelor că se vor întoarce după un an. Acest lucru nu s-a întâmplat, însă, iar cei doi continuă să stea departe de civilizaţie.

Miriam şi Peter duc de zece ani un stil de viaţă nomadic. Dorm în cort, culeg plante, sapă după rădăcini comestibile şi vânează animale pentru hrană. „Văd sălbăticia ca pe casa mea, aşa că mă simt foarte confortabil aici”, a declarat femeia.

Lancewood, care s-a născut în Olanda, a exersat folosirea arcului timp de un an înainte de a se dedica noului stil de viaţă.

Ajunşi în noul mediu, cei doi au decis să îşi împartă rolurile. Miriam vânează, iar Peter găteşte.

La început, femeia a avut dificultăţi mari în a vâna. Deşi ţintea excelent, lui Miriam îi era greu să găsească animale şi să se apropie de ele. Mai mult, i-a fost dificil să renunţe la dieta vegetariană, în care a fost crescută.

Primul animal vânat de femeie a fost un oposum, iar experienţa a fost, potrivit ei, „absolut traumatizantă”. Animalul a fost prins într-o capcană, iar Miriam a fost nevoită să îl ucidă, lovindu-l. „Oposumii sunt animale foarte greu de ucis. Refuza să moară...”, îşi aminteşte ea. Femeia a adăugat că s-a simţit „foarte vinovată” după incident. A încercat să se consoleze gândindu-se la faptul că oposumul este considerat un animal dăunător în Noua Zeelandă, iar guvernul încurajează vânarea lui. Partea bună a fost aceea că i-a plăcut carnea, despre care spune că este gustoasă.

Miriam şi Peter au petrecut şase ani în pădurile din Noua Zeelandă, iar apoi au mers trei ani pe jos prin Europa.

Apoi, cei doi s-au întors în statul din Oceania şi trăiesc tot în natură. Miriam nu crede că ea şi Peter vor mai duce vreodată o viaţă „convenţională”. „Trăim într-o lume care trăieşte”, a declarat ea. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici