Premiile muzicale MTV Europe 2008 vor fi decernate la Liverpool

A 15-a ediţie a MTV Europe Music Awards va avea loc pe 6 noiembrie 2008 la Liverpool, aceasta fiind a treia oară când ceremonia este organizată în Marea Britanie de la prima ediţie a premiilor, care a fost organizată în 1994, la Berlin, informează variety.com.

2 afișări
Imaginea articolului Premiile muzicale MTV Europe 2008 vor fi decernate la Liverpool

Premiile muzicale MTV Europe 2008 vor fi decernate la Liverpool

Ceremonia anuală de decernare a MTV Europe Music Awards este urmărită în 100 de ţări şi are o audienţă potenţială de 1,5 miliarde de spectatori.

Ceremonia va avea loc la Echo Arena din Liverpool şi va coincide cu faptul că acest oraş a fost ales capitală culturală a Europei în 2008.

Liverpool are o bogată moştenire muzicală şi tradiţie în producerea de personalităţi ale culturii populare, cei mai celebri fiind, bineînţeles, membrii trupei Beatles.

Este a treia oară când popularele premii sunt decernate în Marea Britanie, după Londra (1996) şi Edinburgh (2003).

Anul acesta, ceremonia de decernare a MTV Europe Music Awards are loc joi seara, la Munchen.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici