PRIMA ÎNTÂLNIRE: Cum să te îmbraci pentru a crea o impresie cât mai bună

De obicei, la prima întâlnire, oamenii se îmbracă astfel încât să impresioneze, iar pregătirea pentru un astfel de eveniment te poate aduce în pragul unei crize de nervi. Prima impresie poate fi importantă pentru că poate reprezenta debutul unei relaţii, deci ţinutele trebuie alese cu grijă.

4907 afișări
Imaginea articolului PRIMA ÎNTÂLNIRE: Cum să te îmbraci pentru a crea o impresie cât mai bună

PRIMA ÎNTÂLNIRE: Cum să te îmbraci pentru a crea o impresie cât mai bună (Imagine: Hepta)

Potrivit becomegorgeous.com, când este vorba de o primă întâlnire, "mai puţin înseamnă mai mult". Evită să porţi haine prea provocatoare, prea mult luciu de buze sau accesorii extravagante. Alege ţinute simple, dar nu foarte banale şi nu uita să-ţi păstrezi naturaleţea. Personalitatea trebuie să fie cel mai potrivit accesoriu.

  • Nu te îmbrăca chiar prea simplu

Bărbaţii remarcă detalii evidente. De aceea, nu te îmbrăca prea simplu - jeanşi şi tricou - la o întâlnire romantică. Dacă totuşi apelezi la jeanşi, încearcă să îi alegi în concordanţă cu locul întâlnirii şi evită unii prea rupţi.

  • Nu expune prea mult

Senzualitatea este o chestiune delicată, pentru că bărbaţii te pot uşor lua drept o altă femeie - una care, de exemplu, nu caută o relaţie. Evită ţinutele prea sexy şi alege mai degrabă elemente elegante. Fiecare femeie are o parte a corpului de care îi place. Ar trebui să pui în evidenţă acea parte a trupului care este în avantajul tău - un gât frumos, picioare frumoase etc.

  • Nu exagera cu imprimeurile

O astfel de întâlnire nu este momentul potrivit pentru a încerca noi tendinţe sau combinaţii de haine. Imprimeurile grafice prea puternice nu sunt recomandate la o întâlnire romantică, pentru că unii bărbaţi nu au acelaşi simţ atunci când este vorba de culori şi forme. Alege mai degrabă imprimeuri florale mici sau artistice sau combinaţii de culori pe fond alb sau negru.

  • Evită negrul din cap până în picioare

Deşi este o alegere sigură, include puţină culoare - piersică, de exemplu - pentru a da impresia de căldură şi veselie.

  • Nu alege ţinute de birou

Dacă însă pleci de la serviciu, poţi adapta o ţinută office în ceva feminin. Alege o bluză romantică din mătase, pantofi cu toc şi bijuterii frumoase. Sau alege un top cu bretele subţiri pentru pantalonii cu o linie de obicei mai severă.

  • Nu purta cei mai extravaganţi pantofi pe care îi ai în garderobă

Se ştie că majoritatea bărbaţilor sunt atraşi de clasicii pantofi cu toc înalt şi subţire. Ar trebui să eviţi însă tocurile prea înalte la prima întâlnire, pentru a nu te simţi prea inconfortabil şi a putea să te bucuri de eveniment. Trebuie să te simţi liberă să te mişti şi poate să şi dansezi.

Trucuri:

Dacă eşti o persoană romantică, alege o bluză drăguţă cu o fundă în talie, în culori calde - piersică, roz pudrat.

Pentru o ţinută mai elegantă, alege o cămaşă clasică, simplă, accesorizată cu o broşă sau orice altă bijuterie.

Nu purta pantofi sport la prima întâlnire, mai ales dacă ai trecut de 20 de ani.

Dacă eşti scundă, nu purta jeanşi mulaţi şi balerini.

Nu alege pălării extravagante. Ai grijă ca părul să fie curat şi natural, fără a-l coafa prea studiat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici