Primarul din Câmpulung Moldovenesc: Mi-a fost afectat echilibrul necesar procreării

Primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Gabriel Constantin Şerban, a dat în judecată o femeie din municipiu care de mai mulţi ani depune plângeri împotriva sa, edilul susţinând că i-a fost afectată imaginea, dar şi "echilibrul necesar procreării".

362 afișări
Imaginea articolului Primarul din Câmpulung Moldovenesc: Mi-a fost afectat echilibrul necesar procreării

Primarul din Câmpulung Moldovenesc: Mi-a fost afectat echilibrul necesar procreării (Imagine: Tiberiu Bujdei/Mediafax Foto)

Femeia cu care se judecă primarul din Câmpulung Moldovenesc este fost administrator al unei cantine care fusese administrată de Primărie. Ea susţine că din bucătăria cantinei au fost furate diverse obiecte atunci când, în anul 2006, în incintă au intrat angajaţi ai Primăriei care au făcut măsurători în cadrul un proces, clădirea fiind revendicată de un cetăţean german.

Aceasta a depus plângeri împotriva primarului şi a unor angajaţi ai Primăriei, pentru furt, tulburare de posesie, violare de domiciliu şi abuz în serviciu, dar anchetatorii au dispus neînceperea urmăririi penale.

Între timp, clădirea respectivă a fost retrocedată fostului proprietar, care a şi vândut-o.

Primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc susţine că din 2006 este şicanat de această femeie prin plângeri nefondate, iar anchetele i-au afectat poziţia în familie şi societate.

Mai mult, el a dat-o în judecată pe femeie, în plângerea depusă la Judecătorie arătând că a fost supus "torturii mediatice".

"Acest lucru a condus inevitabil la imposibilitatea fizică şi emoţională de a fi în măsură să-mi regăsesc echilibrul necesar procreării", arată primarul în plângerea depusă în instanţă.

Primarul a mai spus că respectă dreptul legal la petiţie, dar că excesul făcut de această femeie trebuie sancţionat.

Potrivit presei locale, femeia incriminată continuă să susţină că şi-a exercitat dreptul legal la petiţie şi la liberă exprimare în legătură cu activitatea primarului, de care a fost nemulţumită.

Ea consideră că demersul primarului urmăreşte doar să o intimideze şi să o determine să renunţe la orice plângere, dar şi să sperie orice persoană care ar putea avea în viitor intenţia să îl reclame pe primar pentru fapte pe care le-ar considera injuste sau nelegale.

Primarul Gabriel Constantin Şerban are 43 de ani, este căsătorit şi nu are copii.

Gabriel Constantin Şerban a fost ales primar în 2004 pe lista URR, iar în 2008 a fost reales din primul tur, candidând din partea PNL. El a fost exclus din PNL după ce la alegerile prezidenţiale din 2009 l-a susţinut pe Traian Băsescu, în prezent fiind membru PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici