Primul vin de 100 puncte Parker pe UnVinpeZi.ro, stoc epuizat în 90 de minute

Azi, 9 octombrie 2013, UnVinpeZi.ro a listat în premieră în România un vin considerat de criticii internaţionali de vin drept ”vinul perfect”. Este vorba despre celebrul Penfolds Grange Shiraz 2008 care a fost apreciat de Robert Parker cu punctajul maxim de 100 de puncte.

2039 afișări
Imaginea articolului Primul vin de 100 puncte Parker pe UnVinpeZi.ro, stoc epuizat în 90 de minute

Primul vin de 100 puncte Parker pe UnVinpeZi.ro, stoc epuizat în 90 de minute

Acesta premieră a fost dublată de epuizarea stocului - o cantitate considerabilă - în mai puţin de 90 de minute de la momentul afişării ofertei pe site-ul www. unvinpezi.ro, dedicat pasionaţilor de vin premium din România.

Vinul, care are un preţ de magazin de 3400 lei / sticlă, a fost oferit pe unvinpezi.ro la un preţ promoţional de 2549 lei / sticlă. Un Penfolds din 1999 al aceleiaşi etichete a fost scos la vânzare în luna februarie a acestui an pe unvinpezi.ro, stocul epuizându-se în doar trei ore de la listare.

UnVinpeZi.ro este un proiect inovativ de e-commerce, lansat în iunie 2012, care pune la dispoziţia românilor  vinuri premium la cel mai bun preţ de pe web. Site-ul vinde zilnic, de luni până duminică, câte o singură etichetă de vin, într-o cantitate limitată.

Până în prezent, pe site au fost listate peste 480 de etichete, provenind de la 27 de producători şi furnizori, fiind vândute peste 40.000 de sticle de vin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici