Prinţul William a ajutat la salvarea victimelor unui accident

Prinţul William, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, a ajutat la salvarea unei familii grav rănite într-un accident rutier.

19 afișări
Imaginea articolului Prinţul William a ajutat la salvarea victimelor unui accident

Prinţul William a ajutat la salvarea victimelor unui accident de maşină (Imagine: Mediafax Foto)

Limuzina regală a oprit după ce un automobil şi o dubă s-au ciocnit frontal, informează thesun.co.uk. Accidentul a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, la ora 1:17 a.m., când prinţul William, în vârstă de 26 de ani, se afla în zona West Drayton, din Londra.

Gărzile de corp nu i-au dat voie prinţului William să coboare din maşină ca să-i ajute pe răniţi, din cauza regulilor stricte pe care familia regală britanică trebuie să le respecte pentru a preveni tentativele de răpire. Prinţul a ordonat gărzilor sale de corp, cu toţii bine pregătiţi în acordarea primului ajutor, să se ocupe imediat de victime.

Paznicii săi au acordat primul ajutor şoferului automobilului marca Peugeot, în vârstă de 23 de ani, surorii acestuia, în vârstă de 26 de ani, şi fratelui lui, în vârstă de 28 de ani, după care au aşteptat sosirea ambulanţei.

Membrii familiei accidentate, de origine asiatică, au fost transportaţi la spital unde au fost trataţi.

O sursă aflată la faţa locului a declarat: "William a văzut accidentul, a oprit şi era nerăbdător să ajute, dar gărzile personale nu i-au dat voie, temându-se să nu fie o capcană. Din acest motiv, le-a cerut să acorde imediat primul ajutor victimelor din maşină".

"Victimele au spus că, după producerea accidentului, au fost imediat înconjuraţi de 10 persoane, care au coborât din patru maşini", a declarat un alt martor ocular.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici