Prinţul William îşi doreşte copii cât mai curând

Prinţul William al Marii Britanii a vorbit într-un interviu recent despre dorinţa sa de a avea copii cu soţia sa, ducesa Catherine de Cambridge.

474 afișări
Imaginea articolului Prinţul William îşi doreşte copii cât mai curând

Prinţul William îşi doreşte copii cât mai curând (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Prinţul, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, a mărturisit într-un interviu pentru emisiunea TV "The Jubilee Queen With Katie Couric", de la postul ABC, că el şi soţia sa vor să devină părinţi, fără a preciza un moment anume, informează contactmusic.com.

William, în vârstă de 29 de ani, nu este singurul din familia regală care îşi doreşte copii, fratele său mai mic, prinţul Harry, având aceeaşi dorinţă, doar că, spune acesta, nu a găsit femeia potrivită.

Prinţul William a mai spus că îmbinarea carierei sale de pilot în Air Force cu datoriile sale de membru al familiei regale este un lucru dificil, mai ales că îi place viaţa de militar.

Kate Middleton s-a căsătorit în aprilie 2011 cu prinţul William, în cadrul unei ceremonii fastuoase la Londra, care a "reparat" blazonul monarhiei britanice, serios afectat după "anii negri" ce au urmat divorţului dintre Charles şi Diana.

Ducele şi ducesa de Cambridge - titlurile oficiale ale celor doi tineri căsătoriţi - au reuşit să parcurgă un prim an de căsnicie "fără greşeală", afirmă în unanimitate experţii în istoria casei regale britanice, iar opinia publică britanică aşteaptă de acum cu înfrigurare naşterea unui moştenitor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici