Prodigy îşi va lansa noul album, "Invaders Must Die", în 2009

Trupa britanică Prodigy, reprezentantă de marcă a curentului rave, urmează să îşi lanseze noul album de studio, "Invaders Must Die", în martie 2009, informează thesun.co.uk.

88 afișări
Imaginea articolului Prodigy îşi va lansa noul album, "Invaders Must Die", în 2009

Prodigy îşi va lansa noul album, "Invaders Must Die", în 2009

Noul album de studio al trupei Prodigy - formată din muzicienii Liam Howlett, Keith Flint şi Maxim - va fi lansat la cinci ani de la ultimul, "Always Outnumbered, Never Outgunned" (2004).

"Invaders Must Die" va fi al cincilea album de studio al trupei şi va fi urmat de un turneu de promovare, care va debuta în aprilie 2009. Surse apropiate membrilor Prodigy au dezvăluit faptul că acest album reprezintă o întoarcere la originile stilului muzical al trupei şi, totodată, o relansare a curentului rave.

Trupa britanică Prodigy a devenit cunoscută în toată lumea datorită unor hituri precum "Firestarter" (1996), "Breathe" şi "Smack My Bitch Up". Albumul "The Fat Of The Land", lansat în 1997, a ajuns pe prima poziţie în clasamentele muzicale din Statele Unite şi Marea Britanie.

Trupa a vândut 16 milioane de albume în lumea întreagă, un record pentru istoria muzicii electronice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici