Prostituatele din Brazilia primesc cursuri gratuite de engleză şi franceză înainte de Cupa Mondială

Prostituatele din Brazilia vor beneficia de cursuri gratuite pentru a învăţa engleză, franceză sau portugheză, în vederea Cupei Mondiale, care va avea loc în 2014 în această ţară, anunţă presa braziliană.

414 afișări
Imaginea articolului Prostituatele din Brazilia primesc cursuri gratuite de engleză şi franceză înainte de Cupa Mondială

Cursuri gratuite de engleză şi franceză pentru prostituatele din Brazilia înainte de Cupa Mondială (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Iniţiativa aparţine unei asociaţii a prostituatelor din statul Minas Gerais şi vine ca urmare a solicitărilor de a cunoaşte mai multe limbi străine, dar şi pentru îmbunătăţirea cunoştinţelor de portugheză, a declarat preşedinta asociaţiei, Cida Vieira.

"Dacă toate sectoarele din Brazilia se pregătesc la maxim pentru Cupa Mondială, noi de ce nu am face acest lucru?", a spus Vieira.

Cursurile vor începe în februarie sau martie, cu profesori-voluntari, într-o sală din Belo Horizonte, capitala regiunii, care va găzdui mai multe meciuri la competiţia din 2014.

Potrivit lui Vieira, deja la curs s-au înscris 20 de prostituate, dar se estimează că numărul total va fi de 300.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici