R. Kelly, inculpat pentru abuzuri sexuale, inclusiv asupra a trei minore, eliberat pe cauţiune. Ce le-a spus judecătorilor

Rapperul american R. Kelly, inculpat pentru zece capete de acuzare referitoare la abuz sexual, în cazul a patru femei, dintre care trei minore, a fost eliberat pe cauţiune din închisoare şi se declară nevinovat, potrivit Reuters.

918 afișări
Imaginea articolului R. Kelly, inculpat pentru abuzuri sexuale, inclusiv asupra a trei minore, eliberat pe cauţiune. Ce le-a spus judecătorilor

R. Kelly, inculpat pentru abuzuri sexuale, inclusiv asupra a trei minore, eliberat pe cauţiune. Ce a declarat în faţa judecătorilor

Judecătorii americani au stabilit, duminică, o cauţiune de un milion de dolari în cazul rapperului R. Kelly, care s-a predat pe 22 februarie poliţiei, după ce a fost acuzat de patru femei, dintre care trei minore, de agresiuni sexuale.

Chiar dacă judecătorul a stabilit cauţiunea la un milion de dolari, cântăreţul, al cărui nume real este Robert Sylvester Kelly, a trebuit să achite doar 100.000 dolari pentru a ieşi din arest, lucru care s-a întâmplat luni. El are interdicţia de a se apropia de minori, iar poliţiştii i-au ridicat paşaportul.

Audierea de duminică, în cadrul căreia a fost stabilită cauţiunea de un milion de dolari, a venit la doar câteva săptămâni după lansarea documentarului "Surviving R. Kelly", în cadrul căruia peste 50 de artişti, jurnalişti, rude sau apropiaţi ai rapperului mărturisesc experienţele pe care le-au avut cu R. Kelly.

În 2008, rapperul a fost achitat de acuzaţii de pornografie infantilă şi a negat mereu că ar fi recurs la astfel de gesturi.

Rapperul riscă până la şapte ani de închisoare pentru fiecare acuzaţie, dacă va fi găsit vinovat.

În vârstă de 52 de ani, R. Kelly a lansat 12 albume de studio, vândute în 75 de milioane de copii, şi a fost recompensat, printre altele, cu trei premii Grammy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici