Radiohead va face în 2008 un turneu european

Formaţia Radiohead a confirmat oficial că în vara anului viitor va întreprinde cel de-al 16-lea turneu european al său, care va include şi un concert la celebrul festival danez Roskilde.

2 afișări
Imaginea articolului Radiohead va face în 2008 un turneu european

Radiohead va face în 2008 un turneu european

Primul concert al trupei britanice, confirmat în 2008, va avea loc pe 7 iunie, la Dublin, Irlanda. Turneul va mai cuprinde spectacole în Franţa, Spania, Italia, Germania, Marea Britanie, Olanda, Danemarca, Belgia şi Germania, informează ediţia online a Hollywood Reporter.

Billboard a anunţat încă din octombrie că Radiohead va susţine anul viitor un turneu internaţional pentru promovarea noului album, "In Rainbows". Cu toate că până în prezent au fost confirmate doar concerte europene, se aşteaptă ca în următoarele săptămâni trupa să anunţe şi show-uri în Statele Unite, precum şi în alte părţi ale lumii.

"America şi alte ţări vor fi confirmate în curând", a declarat Bryce Edge, managerul Radiohead, "însă detaliile nu au fost stabilite încă", a mai spus el.

"Totul depinde de cât de mult sunt dispuşi cei din trupă să călătorească. Însă vrem să ajungem în locuri din afara Europei şi Americii", a adăugat Edge.

Trupa Radiohead a fost subiectul celei mai fierbinţi ştiri a anului în industria muzicală, după ce a înregistrat independent albumul "In Rainbows" şi a permis descărcarea acestuia de pe internet, la un preţ stabilit chiar de către cumpărători.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici