Ralph Fiennes debutează ca regizor (Video)

Actorul britanic Ralph Fiennes va debuta ca regizor cu pelicula "Coriolanus", după tragedia "Coriolan" de William Shakespeare, în care va interpreta şi rolul principal, cel al soldatului roman mândru şi dispreţuitor incitat de mama lui să candideze pentru Senat, informează variety.com.

22 afișări
Imaginea articolului Ralph Fiennes debutează ca regizor (Video)

Ralph Fiennes debutează ca regizor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Din distribuţia filmului ar putea face parte actriţa Vanessa Redgrave, care ar putea juca în rolul mamei personajului principal.

Ralph Fiennes este în prezent în negocieri pentru finanţarea primului său film şi a căutat deja locaţii pentru filmare în Europa de Est.

Acţiunea din tragedia shakespeariană "Coriolan" se petrece în primii ani ai Republicii romane şi ilustrează modul în care puterea politică corupe individul.

Cel mai recent film în care a jucat Ralph Fiennes este "Cititorul/ The Reader", de Stephen Daldry, alături de Kate Winslet, care a fost nominalizată la Oscar pentru rolul său din această producţie.

Actorul are în portofoliu aproape 40 de roluri, printre care cele din peliculele "Pacientul englez", de Anthony Minghella şi "Lista lui Schindler", de Steven Spielberg.

Anul trecut, actorul a primit un premiu din partea publicaţiei Variety, pentru întreaga carieră, la BFI London Film Festival.

Citeşte şi:

Ralph Fiennes, premiat pentru întreaga carieră

Ralph Fiennes şi Keira Knightley, într-o poveste romantică de epocă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici