Ralph Fiennes spune că filmările pentru al 24-lea opus din seria "James Bond" debutează în octombrie

Actorul britanic Ralph Fiennes a declarat că filmările pentru cel de-al 24-lea opus din seria "James Bond", un proiect despre care nu se cunosc prea multe detalii, vor debuta în luna octombrie.

87 afișări
Imaginea articolului Ralph Fiennes spune că filmările pentru al 24-lea opus din seria "James Bond" debutează în octombrie

Ralph Fiennes (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Nu am citit încă scenariul, aşa că nu pot să vă spun prea multe lucruri", a declarat Ralph Fiennes pentru postul MTV. "Oricum, ei (producătorii) m-ar obliga prin contract să păstrez secretul", a adăugat el.

Sam Mendes, regizorul precedentului film din serie, "007: Coordonata Skyfall", a acceptat să regizeze noul proiect cinematografic, la care va colabora din nou cu scenaristul John Logan.

Ralph Fiennes va reveni şi el în această franciză, după ce personajul său, Gareth Mallory, noul director de la MI6, va înlocui îndrăgitul personaj M, interpretat de Judi Dench.

Rolul agentului 007 va fi jucat din nou de actorul britanic Daniel Craig.

Al 24-lea film din franciza cinematografică "James Bond" va fi lansat pe 23 octombrie 2015.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici