Randy Quaid şi soţia sa, arestaţi pentru că nu şi-au plătit facturile

Actorul american Randy Quaid, nominalizat la premiile Oscar, şi soţia sa, Evi, au fost arestaţi, joi, după ce conducerea unui hotel a depus o plângere împotriva lor pentru neplata unei facturi de 10.000 de dolari.

101 afișări
Imaginea articolului Randy Quaid şi soţia sa, arestaţi pentru că nu şi-au plătit facturile

Randy Quaid şi soţia sa, arestaţi pentru că nu şi-au plătit facturile (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Poliţia din Santa Barbara a indicat într-un comunicat că plângerea a fost făcută, la începutul lui septembrie, de conducerea unui hotel din California. Pe numele actorului şi al soţiei lui au fost emise mandate de arestare, o procedură obişnuită în cadrul unei anchete de acest tip.

Randy Quaid şi soţia sa sunt acuzaţi de spargere, escrocherie şi complot. Poliţia a stabilit cauţiunea la 20.000 de dolari fiecare. Drew Sugars, un purtător de cuvânt al poliţiei din Santa Barbara, a indicat că detectivii nu au reuşit, până în prezent, să-l audieze pe actor.

Site-ul tmz.com, specializat în ştiri despre celebrităţi, menţionează faptul că Randy Quaid, în vârstă de 58 de ani, şi soţia sa, un fost model, au fost arestaţi în Marfa, Texas.

Purtătorul de cuvânt al actorului nu a putut fi contactat.

Randy Quaid, fratele mai mare al actorului Dennis Quaid, a apărut în numeroase filme, precum "Nebuni din dragoste", "Vecinii", "Magica legendă a spiriduşilor", "Ziua în care lumea s-a sfârşit".

Însă cele mai cunoscute roluri ale sale sunt cele din "Regele popicelor", seria "National Lampoon" şi "Brokeback Mountain", recompensat cu premiul Oscar.

A fost nominalizat la premiile Oscar, Globul de Aur şi BAFTA pentru rolul din "The Last Detail" (1973), a câştigat un Glob de Aur pentru "LBJ: The Early Years" şi are o stea pe Walk of Fame.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici