Rapperul DMX, arestat pentru încălcarea termenilor regimului de eliberare condiţionată - VIDEO

Turbulentul rapper DMX a fost arestat, marţi, în statul american Arizona, pentru că a încălcat termenii regimului de eliberare condiţionată, consumând droguri în ultimele nouă luni, au declarat autorităţile americane.

224 afișări
Imaginea articolului Rapperul DMX, arestat pentru încălcarea termenilor regimului de eliberare condiţionată - VIDEO

Rapperul DMX, arestat pentru încălcarea termenilor regimului de eliberare condiţionată

Rapperul DMX, al cărui nume adevărat este Earl Simmons, i-a mărturisit ofiţerului de poliţie însărcinat cu supravegherea sa că a consumat cocaină şi că nu are nimic de comentat în privinţa termenilor regimului de eliberare condiţionată de care a beneficiat, a declarat şeriful din Maricopa County, din statul american Arizona.

DMX a încălcat astfel cinci dintre termenii regimului de eliberare condiţionată, a explicat o sursă din poliţia americană.

Earl Simmons a fost condus spre o închisoare din oraşul Phoenix, marţi după-amiază, şi a fost izolat de ceilalţi infractori.

"Sperăm că va fi trimis, în sfârşit, la închisoare. L-am arestat deja de cinci ori până acumn. De câte ori poate cineva să încalce legea?", a declarat aceeaşi sursă.

Celebrul rapper a avut nenumărate probleme cu justiţia în statul Arizona, el reuşind, însă, de fiecare dată să beneficieze de un regim de eliberare condiţionată. Ultimul incident a constat în atacarea cu o tavă de bucătărie a unui gardian din închisoarea în care era reţinut. DMX a petrecut deja 90 de zile în închisoare pentru consum de droguri, furt şi abuzuri comise asupra animalelor.

Earl Simmons, cunoscut sub numele de scenă DMX, s-a născut pe 18 decembrie 1970 şi este un artist american care şi-a câştigat celebritatea la sfârşitul anilor 1990. Numele de scenă provine de la Dark Man X, un nume pe care îl folosea în timpul concertelor de rap pe care le susţinea. Cel mai bun album al său a fost "And Then There Was X", lansat în 1999, care conţine hitul "Party Up (Up in Here)". DMX a vândut până în prezent peste 28 de milioane de albume pe plan mondial şi a apărut în câteva filme cu priză la public, precum "Să moară Romeo/ Romeo Must Die" (2000), "Parteneri neobişnuiţi/ Cradle 2 The Grave" (2003) şi "Ultima oră/ Last Hour" (2008).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici