Reclama care emoţionează până la lacrimi - VIDEO

O nouă reclamă la telefonie mobilă îi emoţionează până la lacrimi pe cei care o vizionează, datorită poveştii inedite pentru acest tip de produs.

704 afișări
Imaginea articolului Reclama care emoţionează până la lacrimi - VIDEO

Reclama care emoţionează până la lacrimi

Materialul a fost vizionat de peste 5 milioane de ori pe You Tube şi a adunat peste 40.000 de aprecieri şi sute de comentarii pe marginea emoţiei produse, scrie dailymail.co.uk.

Videoclipul de trei minute, produs de compania de telefonie True Move H, începe cu imaginea unui băieţel alungat de proprietara unei farmacii care l-a prins furând.

Aceasta îi smulge copilului medicamentele din mână, cerându-i să spună ce avea de gând să facă cu ele.

Copilul îi spune că voia să i le ducă mamei sale.

În acel moment, un bărbat de la un restaurant din apropiere intervine şi aplanează conflictul, după ce îi plăteşte proprietarei farmaciei pentru medicamentele furate. El îi pune copilului medicamentele într-o pungă adusă de fiica sa şi adaugă şi nişte mâncare.

Băieţelul fuge, iar filmul avansează 30 de ani în timp, prezentându-l, în acelaşi loc, pe proprietarul restaurantului care îşi vindea produsele, alături de fiica sa.

Brusc, bărbatul se prăbuşeşte. Tânăra este distrusă atunci când îşi vede tatăl inconştient pe patul de spital şi priveşte îngrozită factura pe care trebuia să o plătească pentru serviciile medicale. Într-un gest disperat ea îşi scoate casa la vânzare pentru a acoperi costurile serviciilor medicale.

Următoarea scenă o arată pe tânără dormind cu capul aşezat pe patul în care stătea tatăl ei. Trezindu-se, ea descoperă un plic ce conţinea o nouă factură medicală. Totalul serviciilor medicale? Zero!

O notă în josul facturii aminteşte că toate serviciile fuseseră plătite în urmă cu 30 de ani, cu trei pachete de calmante şi o supă de legume.

Acum iese la iveală faptul că doctorul care îi salvase viaţa tatălui ei era băieţelul care furase medicamentele din farmacie.

"A dărui este cea mai bună cale de comunicare", se precizează la finalul materialului.

Videoclipul a reuşit să frângă inimile utilizatorilor din toată lumea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici