Regina Marii Britanii, mai activă ca niciodată la 91 de ani. Elisabeta a-II-a, surprinsă la volanul unei maşini

Prinţul Philip şi-a anunţat retragerea oficială din viaţa publică, săptămâna trecută, însă Regina Elisabeta a-II-a este mai activă ca niciodată. Suverana Marii Britanii a fost surprinsă la volanul propriei maşini, când se întorcea de la slujba de duminică, de la Royal Chapel of All Saints din parcul Windsor.

1012 afișări
Imaginea articolului Regina Marii Britanii, mai activă ca niciodată la 91 de ani. Elisabeta a-II-a, surprinsă la volanul unei maşini

Regina Marii Britanii, mai activă ca niciodată la 91 de ani. Elisabeta a-II-a, surprinsă la volanul unei maşini

Este cunoscută pasiunea reginei pentru condus, aceasta fiind văzută deseori în maşinile sale pe proprietatea Sandringham.

Elisabeta a-II-a a învăţat să conducă în timp ce a lucrat ca mecanic în Women’s Auxillary Territorial Service, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. 

Regina este singura persoană din Marea Britanie, care are dreptul de a conduce maşina fără permis. 

Deşi are numeroase autoturisme şi propriul şofer pentru evenimentele regale, este foarte des văzută într-o anume maşină: preferata sa, Range Rover, notează The Telegraph.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici