Regizorul Giuseppe Tornatore crede ca a fost agresat de doi români

Regizorul italian Giuseppe Tornatore, care a fost internat cu diagnosticul de traumatism cranian după ce a fost bătut şi jefuit pe stradă, crede că agresorii săi au fost doi tineri români, informează corriere.it.

1 afișare
Imaginea articolului Regizorul Giuseppe Tornatore crede ca a fost agresat de doi români

Regizorul Giuseppe Tornatore crede ca a fost agresat de doi români

Regizorul, în vârstă de 51 de ani, a fost internat în spital marţi seară, cu traumatism cranian provocat de o lovitură violentă şi cu câteva răni uşoare în zona capului.

Agresiunea a avut loc marţi, în jurul orei 22.45, pe strada Aventino, în centrul Romei, una dintre cele mai elegante zone ale capitalei italiene, care în acel moment era pustie.

"Mă întorceam acasă pe jos de la birou", a povestit regizorul. "Îmi place să fac o mică plimbare după o zi de muncă. Doi tineri de 18 ani s-au apropiat de mine şi m-au întrebat unde este Piramide (Cestia, un monument n.r.). După accent, mi s-au părut români. Le-am explicat unde este strada, iar unul dintre ei mi-a mulţumit şi mi-a strâns mâna. Apoi, celălalt mi-a înţepenit o mână în timp ce primul m-a lovit din spate", a adăugat Tornatore.

"Nu-mi mai amintesc nimic altceva", a declarat Tornatore. Regizorul a căzut pe caldarâm şi s-a lovit la cap. În timp ce era căzut la pământ, agresorii i-au furat portofelul, ceasul şi telefonul mobil. Cineastul a fost găsit de o persoană care l-a transportat la spital.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici