Ricky Martin a primit un premiu pentru promovarea comunităţii gay

Ricky Martin a primit, sâmbătă, premiul Vito Russo, pentru promovarea comunităţii gay, în cadrul galei Gay Lesbian Alliance Against Defamation (GLAAD) Media Awards, în Times Square, la New York.

132 afișări
Imaginea articolului Ricky Martin a primit un premiu pentru promovarea comunităţii gay

Ricky Martin a primit un premiu pentru promovarea comunităţii gay (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreţul a primit premiul pentru rolul său de model în comunitate. Ricky Martin i-a rugat pe oameni să susţină drepturile persoanelor gay din America Latină.

"Nu vreau decât să fiu liber. Pot să spun că astăzi sunt liber cu adevărat", a spus cântăreţul portorican, la gala care premiază cele mai bune ilustrări ale comunităţii gay în film, televiziune, radio, muzică, presă şi bloguri.

Ricky Martin, în vârstă de 39 de ani, care a semnat hituri precum "Livin' la Vida Loca" şi a vândut peste 60 de milioane de albume a declarat că este homosexual în 2010, după mai mult de zece ani de când a obţinut faima. El a recunoscut că este homosexual în emisiunea lui Oprah Winfrey, iar de atunci a fost declarat un model al acestei comunităţi, în special în lumea latin americană.

Printre vedetele sau show-urile premiate la gala GLAAD Media Awards s-au mai numărat Tina Fey, vedeta din serialul "30 Rock", serialul "True Blood" şi ediţia din emisiunea lui Oprah Winfrey în care Ricky Martin a recunoscut că este homosexual.

GLAAD promovează o imagine pozitivă a oamenilor care aparţin comunităţii de homosexuali, lesbiene, bisexuali sau transsexuali în media şi va mai organiza astfel de gale de premii pe 10 aprilie, la Los Angeles şi în San Francisco, pe 14 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici