Ricky Martin, premiat de amFAR pentru proiectele sale de caritate

Ricky Martin va fi premiat pentru implicarea sa în diverse proiecte de caritate, la gala Inspiration, care va fi organizată de American Foundation for AIDS Research (amFAR), pe 2 iunie, la New York, informează contactmusic.com.

19 afișări
Imaginea articolului Ricky Martin, premiat de amFAR pentru proiectele sale de caritate

Ricky Martin, premiat de amFAR pentru proiectele sale de caritate (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Gala Inspiration va fi prezentată de cântăreaţa australiană Kylie Minogue şi va avea loc la New York Public Library din Manhattan.

Ricky Martin va primi un premiu special pentru implicarea sa în diverse programe de caritate în favoarea copiilor. Totodată, designerul francez Jean-Paul Gaultier va fi premiat pentru contribuţia adusă industriei modei.

Potrivit unui articol publicat la rubrica Page Six din New York Post, cântăreaţa Cyndi Lauper va susţine un recital în cadrul acestei gale, iar solista britanică Estelle va fi DJ-ul care va asigura partitura muzicală a unei defilări de modă ce va avea loc în timpul evenimentului.

amFAR este o fundaţie americană care luptă împotriva maladiei SIDA. Înfiinţată în 1985 de actriţa Elizabeth Taylor, amFAR a reuşit să strângă de atunci peste 240 de milioane de dolari, care au fost investiţi în 2.000 de programe de cercetare dezvoltate în întreaga lume. Sharon Stone promovează cauzele acestei fundaţii de 16 ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici