Ricky Martin vrea să îşi mărească familia cu o fetiţă, în 2012

Cântăreţul Ricky Martin a declarat că vrea să îşi mărească familia cu o fetiţă, în 2012, întrucât îşi doreşte foarte mult ca fiii săi să crească având alături de ei o surioară.

352 afișări
Imaginea articolului Ricky Martin vrea să îşi mărească familia cu o fetiţă, în 2012

Ricky Martin (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreţul născut în Puerto Rico, care va juca, începând din luna martie, în spectacolul "Evita" de pe Broadway, este tatăl gemenilor Matteo şi Valentino, născuţi în 2008 cu ajutorul unei mame surogat, informează contactmusic.com.

Artistul a declarat, într-un interviu acordat revistei Latina, că îşi doreşte foarte mult ca fiii săi să crească având alături o surioară.

"Cred că voi face acest lucru în partea a doua a acestui an, pentru ca diferenţa de vârstă dintre copii să nu fie prea mare. Vreau să adopt o fetiţă. Dumnezeule, mor de fericire! Însă vom vorbi despre acest lucru mai târziu. Ar fi iresponsabil din partea mea să o fac acum", a spus Ricky Martin.

Totodată, artistul a mărturisit că nu intenţionează deocamdată să se căsătorească cu partenerul lui de viaţă, Carlos Gonzalez Abella: "Nu vorbim despre acest lucru şi nu ne gândim la acest lucru. Sunt însă fericit că avem această opţiune, în Europa. E uimitor când te gândeşti că poţi să spui: «Am chef să fac asta (să mă căsătoresc). Sunt pregătit. Hai să o facem»".

Ricky Martin, în vârstă de 40 de ani, care a lansat hituri precum "Livin' la Vida Loca", "She Bangs" şi "Nobody Wants to Be Lonely" şi a vândut peste 60 de milioane de albume pe plan internaţional, a anunţat că este homosexual în 2010, în emisiunea celebrei realizatoare de televiziune Oprah Winfrey, iar de atunci a devenit un veritabil model al comunităţii gay, în special în lumea latin americană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici