Rihanna îşi anunţă pe Twitter lansarea viitorului album

Rihanna a postat, marţi, pe Twitter un mesaj prin care îşi anunţă fanii că va lansa în curând un nou material discografic, informează accesshollywood.com.

47 afișări
Imaginea articolului Rihanna îşi anunţă pe Twitter lansarea viitorului album

Rihanna îşi anunţă pe Twitter lansarea viitorului album (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Aşteptarea a luat sfârşit", a scris cântăreaţa pe Twitter. Presa consideră că acest mesaj sugerează o posibilă lansare apropiată a viitorului album al cântăreţei originare din Barbados. Cel mai recent material discografic al artistei este "Good Girl Gone Bad", lansat în 2007.

Rihanna şi-a încheiat mesajul de pe Twitter printr-o dată - "23 noiembrie 2009".

Ca o coincidenţă, fostul iubit al Rihannei, rapperul Chris Brown - care a fost condamnat la executarea unor ore de muncă în folosul comunităţii, a fost amendat şi este obligat să facă terapie, după agresiunea comisă asupra fostei sale partenere, la începutul anului - va lansa şi el un nou album.

Luni, Chris Brown a confirmat faptul că un cântec al său, intitulat "So Cold", care a fost piratat şi postat recent pe internet, face parte de pe următorul său album.

"Dumnezeule, după cum ştiţi cu toţii, cântecul meu, «So Cold», a fost postat astăzi pe internet. Sunt puţin supărat din acest motiv şi mă rog ca întregul meu album să nu fie piratat", a declarat Chris Brown.

Cântecul, în ale cărui versuri, rapperul american pare că îşi cere scuze faţă de o persoană cu care doreşte să îşi reia relaţia, a fost produs de Polow Da Don. "Tot îl voi include pe album. Nu-mi pasă că a fost piratat", a adăugat Chris Brown.

În iunie, Chris Brown a încheiat o înţelegere cu parchetul american, care i-a permis să evite închisoarea. Altfel, el ar fi riscat o pedeapsă de până la cinci ani de închisoare, după ce a fost pus sub acuzaţie, la începutul lunii martie, pentru comiterea unei agresiuni "de natură să provoace răni grave" şi pentru ameninţări cu moartea la adresa fostei sale iubite, cântăreaţa Rihanna.

Incidentul s-a petrecut cu doar câteva ore înainte de gala premiilor Grammy, care a avut loc pe 8 februarie, în Los Angeles. Rihanna, originară din Barbados, şi Chris Brown se întorceau de la o petrecere din partea de vest a oraşului californian.

Poliţia a fost alertată după ce disputa dintre cei doi cântăreţi a degenerat. Chris Brown s-a predat ulterior autorităţilor şi a fost repus în libertate după ce a plătit o cauţiune de 50.000 de dolari.

Un raport al poliţiei americane indică faptul că Brown a lovit-o pe Rihanna cu capul de geamul autovehiculului, a lovit-o repetat peste faţă şi i-a muşcat urechea şi un deget. La un moment dat, potrivit raportului poliţiei, Chris Brown i-ar fi spus Rihannei: "Te voi ucide". O fotografie ce înfăţişa chipul tumefiat şi învineţit al Rihannei a apărut ulterior pe internet.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici