Road-movies şi campioni la breakdance, la ShortsUP, pe 6 aprilie, la ONB

Evenimentul ShortsUP de pe 6 aprilie are ca temă road-movies şi breakdance-ul, iar evenimentul se va desfăşura la Opera Naţională Bucureşti (ONB), informează organizatorii. Evenimentul va începe la ora 22.00.

98 afișări
Imaginea articolului Road-movies şi campioni la breakdance, la ShortsUP, pe 6 aprilie, la ONB

Road-movies şi campioni la breakdance, la ShortsUP, pe 6 aprilie, la ONB (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

ShortsUP, care proiectează şi promovează cele mai valoroase scurtmetraje ale lumii, a alăturat până acum filmele cu muzica, teatrul şi expoziţiile de fotografie şi artă. A venit vremea dansului, care va fi reprezentat de doi campioni din cea mai cunoscută competiţie de breakdance - Red Bull BC One.

În plus, o trupă de jazz va susţine atmosfera şi ritmul evenimentului.

Filmele, road-movies recente şi premiate, sunt populate cu eroi care pleacă la drum - pe jos, cu maşina, trenul, bicicleta, avionul. Ceea ce este important este că pornesc în aventuri şi trec prin transformări, ies dintr-un mediu confortabil şi intră în altul, căruia trebuie să-i facă faţă. Însă, când dau siguranţa pe libertate, apar şi urmări zguduitoare.

În "Nunta lui Tooty" (regia: Fred Casella, Marea Britanie, 2011) un cuplu pleacă la ţară, la nunta unor prieteni. Comic din exterior, dramatic din interior, cei doi sunt puşi faţă în faţă, nu atât unul cu altul, cât cu nepotrivirea lor.

Filmul "Drumul spre casă" (regia: Rahul Gandotra, India/ Marea Britanie, 2010) surprinde parcursul lui Pico: trimis de părinţi la şcoală, în India, evadează pentru a se întoarce acasă, în Marea Britanie. Unde este adevărata lui casă?

"Camionul" (regia: Tom Merilion, Irlanda, 2010) este o metaforă de 5 minute a despărţirii halucinante dintre doi iubiţi - în dans, pe un camion în mişcare.

Biletele pentru ShortsUP În mişcare pot fi cumpărate în avans prin Eventim şi MyTicket, la preţul de 25 de lei, sau de la ONB, în seara evenimentului, la preţul de 35 de lei. Toate biletele sunt cu loc.

Biletul include accesul la întregul program - două ore de filme scurte, reprezentaţia de breakdance, live jazz band şi alte surprize care vor compune noaptea dinamică de la ONB. Detalii despre filmele din program pot fi găsite pe www.shortsup.ro.

ShortsUP este un proiect generat de Asociaţia Oricum în parteneriat cu Feeder.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici