Robbie Williams vrea să devină tată anul viitor

Cântăreţul britanic Robbie Williams şi soţia lui, Ayda Field, îşi doresc să devină părinţi în 2012 şi au ales deja prenumele pentru viitorii copii ai lor.

278 afișări
Imaginea articolului Robbie Williams vrea să devină tată anul viitor

Robbie Williams (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ea vrea să avem o familie mare ca o echipă de fotbal. Eu îmi doresc doi (copii, n.r.). Un băiat şi o fată. Le vom spune Woody şi Sonny! Cool, nu-i aşa? Vrea să ne apucăm de treabă chiar acum, dar eu abia m-am întors acasă, după turneul pe care l-am susţinut. Ne vom odihni până la Crăciun, iar până atunci ne vom antrena pentru asta", a declarat cântăreţul britanic, potrivit contactmusic.com.

Artistul în vârstă de 37 de ani, care s-a căsătorit cu actriţa americană Ayda Field în august 2010, spune că se bucură pentru faptul că a aşteptat până după vârsta de 30 de ani pentru a-şi întemeia o familie, considerând că acest lucru îl va ajuta să fie un tată mai bun.

"Cred că până acum, în ceea ce priveşte relaţiile mele, m-am descurcat destul de bine. Am aşteptat până când am trecut de vârsta de 30 de ani, am făcut ceea ce trebuia să fac, am ajuns aici fără a avea copii. Acum sunt puţin mai în vârstă, puţin mai matur, iar copiii vor veni şi ei", a declarat cântăreţul britanic pentru revista The Times.

Robbie Williams a mai spus că în trecut a avut probleme în ceea ce priveşte fidelitatea, mărturisind că s-a temut la un moment dat că o va înşela pe Ayda, însă, după cinci ani petrecuţi împreună, relaţia lor este una foarte solidă.

"Nu a trebuit să îmi impun să devin monogam. Nici nu îmi doream să fiu capabil de asta. Între 20 şi 30 de ani, îmi doream pe cineva care să mă vindece. Iar apoi mi-am dorit o menajeră. Însă nici asta nu am găsit", a spus starul britanic.

Întrebat de jurnaliştii britanici dacă este un soţ bun, Robbie Williams a declarat: "Nu o înşel. Asta e principala realizare. Şi a fost, totodată, principala teamă pe care o aveam".

Robbie Williams şi Ayda Field s-au cunoscut la puţin timp după ce cântăreţul britanic s-a externat dintr-o clinică de tratare a dependenţei de droguri, în anul 2007. Aceea a fost a doua internare a starului, prima având loc în 1995, la puţin timp după ce Robbie Williams a părăsit grupul Take That.

Robbie Williams a cerut-o în căsătorie pe Ayda Field în noiembrie 2009, în timpul unei emisiuni radiofonice din Australia. Înainte de nuntă, potrivit presei britanice, cântăreţul ar fi convins-o pe viitoarea lui soţie să semneze un contract prenupţial, pentru a-şi proteja averea de aproximativ 100 de milioane de dolari, în eventualitatea unui divorţ.

În luna iulie a anului trecut, Williams a făcut public faptul că se va reuni cu formaţia Take That, pe care a părăsit-o în 1995 pentru a se lansa într-o carieră solo. Cei cinci membri ai formaţiei Take That nu mai cântaseră împreună de 15 ani, dar au lansat un nou album, intitulat "Progress", în noiembrie 2010. Albumul, susţinut de un turneu european foarte bine primit de public, a înregistrat vânzări spectaculoase, după ce fanii au cumpărat 235.000 de copii în prima zi de la lansare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici