Robbie Williams vrea să devină tată în viitorul apropiat

Cântăreţul britanic Robbie Williams a declarat că va deveni tată în viitorul apropiat, specificând, însă, că soţia sa, Ayda Field, nu este însărcinată deocamdată.

123 afișări
Imaginea articolului Robbie Williams vrea să devină tată în viitorul apropiat

Robbie Williams vrea să devină tată în viitorul apropiat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Robbie Williams, care este căsătorit cu actriţa americană Ayda Field, speră că îşi va întemeia cu adevărat o familie în viitorul apropiat şi spune că acest lucru l-a determinat să îşi controleze viaţa mai atent şi să îi fie mai uşor să apară pe scenă sau să aibă relaţii de prietenie cu alţi oameni, informează femalefirst.co.uk.

Cântăreţul, care suferă de trac, a declarat: "Voi fi tată. Poate anul viitor sau celălalt şi nu vreau să fiu un tată inapt din punct de vedere emoţional, pentru binele meu şi al celorlalţi".

Vedeta a mai povestit că, datorită dorinţei sale de a deveni tată, şi-a schimbat comportamentul social. "A început când noi, ca un cuplu, am fost invitaţi într-o vacanţă care era ceva unic în viaţă. Trebuia să merg împreună cu oameni pe care nu îi cunoşteam. Reacţia mea automată ar fi fost să spun nu, să rămân în zona mea de confort, dar apoi m-am gândit la copiii pe care îi vom avea şi am acceptat, deoarece vreau să fiu un tată care poate face astfel de lucruri", a mai mărturisit artistul.

Pe lângă faptul că vrea copii, Williams, care are numeroase tatuaje pe corp, vrea să îşi mai facă cel puţin două. "Următorul tatuaj va fi o imagine a lui Keith Haring, iar apoi una a arhanghelului Mihail", a scris Williams pe blogul său personal.

Pe de altă parte, tot pe blogul său, cântăreţul a spus că, după finalizarea turneului cu colegii săi din formaţia Take That, ar putea să plece într-un turneu solo. "Va fi un turneu solo, dar nu ştiu încă unde voi pleca", a scris Williams.

Robbie Williams s-a căsătorit cu fotomodelul american Ayda Field în august 2010. Robbie Williams şi Ayda Field s-au cunoscut la puţin timp după ce cântăreţul britanic s-a externat dintr-o clinică de tratare a dependenţei de droguri, în anul 2007. Aceea a fost a doua internare a starului, prima având loc în 1995, la puţin timp după ce Robbie Williams a părăsit grupul Take That.

Robbie Williams a cerut-o în căsătorie pe Ayda Field în noiembrie 2009, în timpul unei emisiuni radiofonice din Australia. Înainte de nuntă, potrivit presei britanice, cântăreţul ar fi convins-o pe viitoarea lui soţie să semneze un contract prenupţial, pentru a-şi proteja averea de aproximativ 100 de milioane de dolari, în eventualitatea unui divorţ.

În luna iulie a anului trecut, Williams a făcut public faptul că se va reuni cu formaţia Take That, pe care a părăsit-o în 1995 pentru a se lansa într-o carieră solo. Cei cinci membri ai formaţiei Take That nu mai cântaseră împreună de 15 ani, dar au lansat un nou album, intitulat "Progress", în noiembrie 2010. Albumul înregistrează vânzări spectaculoase, după ce fanii au cumpărat 235.000 de copii în prima zi de la lansare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici