Robbie Williams vrea să renunţe la muzică şi să devină mecanic auto

Cântăreţul britanic Robbie Williams vrea să renunţe la carieră şi să devină mecanic auto în Germania, întrucât s-a "plictisit" de muzică şi îşi doreşte "un loc de muncă adevărat".

291 afișări
Imaginea articolului Robbie Williams vrea să renunţe la muzică şi să devină mecanic auto

Robbie Williams vrea să renunţe la muzică şi să devină mecanic auto (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Artistul, în vârstă de 40 de ani, care are doi copii cu soţia sa, Ayda Field - Theodora, în vârstă de doi ani, şi Charlton, în vârstă de şase săptămâni -, spune că va renunţa la cariera sa din muzica pop în favoarea "unui loc de muncă adevărat", deoarece s-a plictisit de profesia de cântăreţ, pe care o practică de aproape 25 de ani, informează contactmusic.com.

"Ca să fiu sincer, am cam început să mă plictisesc de acest statut de star pop şi star rock. Am fost foarte, foarte norocos. Am avut o carieră uluitoare, dar vreau să fac ceva diferit", a spus Robbie Williams.

Artistul britanic şi-a lansat cel de-al şaptelea album de studio, "Under the Radar Volume 1", săptămâna trecută, în aceeaşi perioadă în care fostul său grup Take Take a debutat pe primul loc în topul britanic cu albumul "III". Noul material discografic al cântăreţului Robbie Williams nu a fost eligibil pentru topul britanic, deoarece a fost lansat prin intermediul site-ului său.

Deşi acest album s-a vândut, potrivit primelor estimări, în 140.000 de copii într-o singură săptămână, starul britanic spune că ar dori să se mute în Germania pentru noul său loc de muncă, deoarece nu crede că profesia de muzician ar fi una potrivită pentru un tată de familie.

Într-un mesaj video publicat pe canalul său oficial de pe YouTube, cântăreţul a spus: "Germania, te iubesc! Întotdeauna te-am iubit şi te voi iubi mereu. Vreau să fac ceva diferit acum, ceva care implică traiul alături de tine şi în interiorul tău. Pentru prima dată în viaţa mea îmi doresc un loc de muncă, un loc de muncă adevărat. Acum sunt tată şi simt că a venit momentul să am un astfel de loc de muncă".

Artistul spune de asemenea că, atunci când a analizat perspectivele sale profesionale, s-a gândit şi la posibilitatea de a deveni jucător profesionist de fotbal, dar a decis în cele din urmă că munca alături de maşini ar fi cea mai bună pentru el, îndemnându-i cu această ocazie pe mecanicii din Germania să nu ezite să îl contacteze pentru a-i oferi o colaborare.

"M-am gândit la opţiunile mele profesionale şi mi-am zis că aş putea să fiu jucător profesionist de fotbal în Germania, dar apoi mi-am dat seama că sunt prea bătrân pentru aşa ceva. Apoi mi-am amintit că Germania fabrică maşini uimitoare. Daţi-mi un telefon!", a spus Robbie Williams.

Robbie Williams, care a împlinit 40 de ani pe 13 februarie, s-a bucurat de un succes uriaş după ce a părăsit grupul Take That, lansând o serie de albume şi de single-uri precum "Angels" şi "Millennium" şi semnând un contract cu casa EMI în 2002, în valoare de mai multe zeci de milioane de dolari. Însă, în momentul în care albumul său "Rudebox" a fost lansat în 2006 - urmat de "Reality Killed the Video Star" în 2009 -, Robbie Williams era considerat o prezenţă tot mai ştearsă în peisajul muzicii pop britanice şi eşuase în încercarea sa de a se impune pe piaţa muzicală americană.

În 2010, Robbie Williams s-a reunit cu foştii lui colegi din grupul Take That, alături de care a înregistrat albumul de mare succes "Progress", promovat printr-un turneu extrem de profitabil în 2011. Cântăreţul spune că această experienţă l-a ajutat să îşi recapete încrederea în propriile forţe, convingându-l de faptul că încă mai poate să aibă succes susţinând concerte pe stadioane mari, în calitate de artist solo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici