Robert De Niro va primi un premiu pentru întreaga activitate la Festivalul de Film de la Sarajevo

Actorul american Robert De Niro va primi un premiu pentru întreaga activitate la Festivalul de Film de la Sarajevo, ce se va desfăşura între 12 şi 20 august, relatează contactmusic.com.

236 afișări
Imaginea articolului Robert De Niro va primi un premiu pentru întreaga activitate la Festivalul de Film de la Sarajevo

Robert De Niro va primi un premiu pentru întreaga activitate la Festivalul de Film de la Sarajevo (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Robert De Niro, în vârstă de 72 de ani, va sărbători la Festivalul de Film de la Sarajevo 40 de ani de la premiera filmului cult "Taxi Driver", în regia lui Martin Scorsese. Ceremonia va consta într-o proiecţie a versiunii restaurate a filmului, în debutul Festivalului, care va începe în Bosnia şi Herţegovina pe 12 august.

Actorul va primi distincţia "Inima oraşului Sarajevo" drept recompensă pentru întreaga activitate în cinematografie.

"Suntem onoraţi că primul care primeşte această Inimă a oraşului Sarajevo, aşa cum am decis să se numească premiul, este chiar Robert De Niro", a declarat regizorul Mirsad Purivatra, unul dintre organizatorii Festivalului de Film de la Sarajevo pe 8 august, potrivit contactmusic.com.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici