Robert Pattinson are o statuie din ceară la muzeul Madame Tussauds din Londra

O statuie din ceară care îl reprezintă pe actorul britanic Robert Pattinson, starul francizei "Twilight", a fost inagurată, joi, la celebrul muzeu Madame Tussauds din Londra.

215 afișări
Imaginea articolului Robert Pattinson are o statuie din ceară la muzeul Madame Tussauds din Londra

Robert Pattinson are o statuie din ceară la muzeul Madame Tussauds din Londra (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Cel mai «fierbinte» actor de la Hollywood", aşa cum au declarat reprezentanţii muzeului Madame Tussauds din Londra, figurează în prezent printre figurile din ceară expuse de această instituţie.

Pentru un preţ de 150.000 de lire sterline (170.000 de euro), statuia are aceeaşi "expresie senzuală şi aceeaşi coafură rebelă care au devenit o adevărată marcă" a lui "R-Pattz", aşa cum este denumit actorul britanic de numeroasele lui admiratoare adolescente.

"Robert Pattinson este unul dintre cele mai în vogă staruri, iar noi am fost copleşiţi de numărul mare de cereri prin care eram rugaţi să inaugurăm statuia lui la Madame Tussauds din Londra", a explicat Liz Edwards, directorul departamentului de relaţii publice al muzeului.

Pattinson, în vârstă de 23 de ani, a avut parte de o ascensiune explozivă pe scena internaţională, în 2008, odată cu rolul vampirului Edward Cullen din filmul "Amurg/ Twilight".

Primele două lungmetraje din această franciză de succes - "Amurg" şi "Saga Amurg: Lună Nouă" - au obţinut împreună încasări de 1,08 miliarde de dolari. Al treilea film al seriei, intitulat "Eclipse", va fi regizat de David Slade, un cineast specializat în filme horror, şi va fi lansat în vara acestui an. Franciza "Twilight" are la bază volumele scrise de Stephenie Meyer, vândute în peste 85 de milioane de copii, în mai mult de 50 de ţări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici